Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Sarah Dawn Finer gör comeback som Lynda Woodruff

07 mar, 2019 
Johanna Svan
Sarah Dawn Finer som Lynda Woodruff
Vi har sett henne både i Melodifestivalen och Eurovision song contest. Nu återvänder den härliga Lynda Woodruff till finalen av Melodifestivalen 2019!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Sarah Dawn Finers karaktär Lynda Woodruff blev en succé efter att hon dök upp i Melodifestivalen 2012. Den älskade och smått förvirrade EBU-kvinnan har sedan synts vid flera tillfällen, bland annat i Eurovision song contest 2016.

Lynda Woodruff i ESC 2016

Den gången intog Lynda Woodruff den stora musiktävlingen i direktsändning.

– Jag kommer vara supernervös men ska göra mitt bästa för att folk ska dra på mungiporna, sa Sarah Dawn Finer då till svt.se.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Det var en efterlängtad comeback, enligt Edward af Sillén, manusförfattare och regissör för Eurovision song contest 2016.

– Vi har fått väldigt många frågor och önskningar från olika delar av Europa om att hon ska komma tillbaka. Därför kommer hon tillbaka, fast på ett sätt vi inte sett henne förut, sa Edward af Sillén till svt.se om hennes medverkan det året.

Annons

– Jag älskar att spela henne och det är så roligt att vi får skapa roliga nya idéer med henne, men denna gång kommer det bli extra läskigt och extra speciellt. För det är live, direktsänt för miljoner människor runt om i världen, sa Sarah Dawn Finer.

Att Lynda dök upp i direktsändningen av Eurovision song contest 2016 såg Edward af Sillén som en naturlig utveckling.

– Det känns som att vi gjort så många sketcher med Lynda så nu vill vi att fansen och publiken ska få träffa henne live. Därför kommer hon att vara med live i arenan. Jag tror att det blir en annan nerv som vore kul att få komma åt i finalsändningen.

Lynda tillbaka i mellon 2019

Och nu är det dags igen! På Edward af Silléns Instagram kan vi se hur inspelningarna inför helgens final i Melodifestivalen är i full gång. Och det är ingen mindre än allas vår Lynda Woodruff som åter tar plats framför kameran.

”Gissa vem som är tillbaka!! Filmar ett helt nytt Woodruff-äventyr till lördagens final.”, skriver Edward af Sillén i sitt inlägg.

Se Lynda i Melodifestivalen 2016 här!

Läs också:

Finalister och startordning i Melodifestivalen 2019

10 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

Quiz! Vad kan du om Melodifestivalen?

Annons