Artikeln innehåller reklamlänkar

10 behåar och toppar för dig med större byst

Tre olika typer av bh:ar för större byst
Behåar med eller utan byglar, toppar i bomull, push up-bh:s och mycket mer. Här har vi listat tio fina alternativ i större storlekar för dig med större byst.

Det finns många olika toppar och behåar ute i butikerna men i bland kan det vara svårt att hitta fina alternativ som dessutom passar en kropp med större byst. Det vill säga en topp eller behå som både är fin och smickrande för brösten samtidigt som banden inte skär in, den inte sitter för tajt eller helt enkelt en som bara sitter kvar på plats.

Sportbehåar eller liknande är ett alternativ som sitter skönt, men i bland vill man inte att det ska sitta så tajt under en längre tid, och i bland kanske man även vill ha på sig något som känns lite festligare.

Nedan tipsar vi om tio fina alternativ i större storlekar som passar dig med större byst. Scrolla ner för att hitta dina favoriter i butik just nu!

Behåar och toppar för dig med större byst:

Behå i spetsmodell med elastiskt tyg och reglerbara axelband, från Cellbes. Här kan du köpa den (länk till butik).

Enkel t-shirt behå som ska ge brösten fin form samtidigt utan att de ser större ut, från Triumph. Här kan du köpa den (länk till butik).

Spets-bh utan bygel och fodrade kupor, från Cellbes. Här kan du köpa den (länk till butik).

Rosa bh i mjuk modell som ska vara mjuk mot kroppen och hanterar svett, från Triumph. Här kan du köpa den (länk till butik).

Bygel-bh i spets som kommer i två-pack, från H&M. Här kan du köpa den (länk till H&M).

Behå med byglar och fodrade kupor för ett diskret lyft, från Cellbes. Här kan du köpa den (länk till butik).

T-shirt behå i mjuk modell som är utformad för att inte synas under tröjan, från Cellbes. Här kan du köpa den (länk till butik).

Svart behå med avtagbara axelremmar, från H&M. Här kan du köpa den (länk till H&M).

Bralette i spetstyg och smala band i ryggen i form av en brottarrygg, från Ashley Graham. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

Mjuk behåtopp utan bygel och silkeslen yta, från Loggi. Här kan du köpa den (länk till butik).