Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskopPåskpyssel

10 snygga vårjackor som kostar under 500 kronor

14 feb, 2020 
https://image.allas.se/image-202116?imageId=202116&width=1320&height=1320&cropw=68.29&croph=68.29&x=15.61&y=15.61
Minna Wallén-Widung
Kollage av tre olika vårjackor som kostar under 500 kr.
Snart är våren äntligen här och vi får byta ut de tunga och otympliga vinterkläderna mot lättare plagg. Här har vi listat tio riktigt snygga och trendiga vårjackor som dessutom kostar under 500-lappen. Vilken stil väljer du till våren?
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Även om snön har lyst med sin frånvaro på många håll i landet den här vintern, längtar vi efter att få hänga in vinterkläderna i garderoben och klä oss lite lättare. Våren betyder ofta en uppdatering av garderoben, men det är inte alltid vi har lust eller möjlighet att spendera massor av pengar på en ny look. Här är tio vårjackor som garanterat gör succé när våren kommer – och som dessutom är snälla mot plånboken!

1. Stilren quiltad jacka

Mörkblå quiltad jacka från Lindex.

En snygg jacka från Lindex som funkar i alla lägen – såväl till vardags som till fest. Jackan är quiltad och försedd med tunn vaddering och ett mjukt foder. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

2. Trenchcoat i härlig rosa

Rosa trenchcoat från Vero Moda.

Möt våren i en härlig trenchcoat från Vero Moda i en ljuvlig rosa pastellfärg. Kappan saknar knäppning och knyts med ett band i midjan. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

3. Jeansjacka med roliga detaljer

Jeansjacka från Cubus.

Jeansjackan är en gammal klassiker som aldrig blir omodern. Den här modellen från Cubus i denimkvalitet har fickor fram och en söm som löper bak på ryggen. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons

4. Kort jacka i mc-modell

Svart bikerjacka från Mango.

Den här korta bikerjackan i fuskläder från Mango är helrätt i vår. Matcha med jeans och sneakers eller varför inte en blommig klänning som kontrast. Läs mer och köp här (reklamlänk).

5. Mjuk och fluffig jacka

Gul fluffig jacka från Gina tricot.

Den här härligt fluffiga jackan i snygg, kort, modell från Gina tricot känns som ett riktigt trendigt alternativ i vår. Jackan har krage, knappar, två falska fickor på framsidan – och en pigg solgul färg. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons

6. Klassisk parkas i härlig vårfärg

Grön parkas från H&M.

En parkas hör hemma i alla garderober! Den här fina modellen från H&M har dragsko i midjan och huva och kommer i en uppiggande grön färg. Läs mer och köp här (reklamlänk).

7. Röd kappa i halvlång modell

Röd kappa från Ellos.

Den här färgklicken från Ellos livar upp även de gråare vårdagarna. Modellen är halvlång och har krage med slag samt snygga fickor. Pigga upp våren med den här vitaminbomben! Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons

8. Trenchcoat i mockaimitation

Trenchcoat i mockaimitation från H&M.

Den här vårkappan från H&M andas verkligen urban elegans! Den är tillverkad i en mjuk mockaimitation och har ett snyggt knytskärp i midjan. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

9. Rutig kavaj

Rutig, grå kavaj från Lindex.

Varje garderob kan behöva en klassisk kavaj. Den här rutiga jerseykavajen från Lindex ger både ett stilsäkert och avslappnat intryck samtidigt. Matcha med klackar eller sneakers – en sådan här kavaj passar de flesta tillfällen. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

10. Vävd bomullsjacka i parkasmodell

Blå bomullsparkas från Ellos.

En parkas är den perfekta vardagsjackan, och funkar lika bra när du susar fram på cykeln på väg till jobbet som när du krattar löv i trädgården och leker med barn eller barnbarn i trädgården. Den här modellen från Ellos är tillverkad i bomullstwill och har en rak passform. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons