Artikeln innehåller reklamlänkar

12 långärmade klänningar till svala sensommardagar

Tre långärmade klänningar som passar perfekt för hösten 2020.
Även om sensommaren fortfarande är här blir både kvällar och dagar svalare. Förläng säsongen med en snygg klänning som har långa armar, så kan du njuta av bara ben och sommarkvällar lite längre.

Vi är nog en del som längtar efter att kunna klä oss lite mer dressat. När jobbet och skolan är igång och graderna sjunker är det perfekt att plocka fram de långärmade klänningarna. Då kan du klä upp dig på samma gång som du behåller sommarkänslan.

12 snygga och långärmade klänningar

En långärmad klänning är en bra investering då du kan ha den både på fest och till vardags. För visst är det ett perfekt plagg för jobbdagar men även när kvällarna blir svalare men du ändå vill träffa kompisarna utomhus för en aw. Här är våra favoriter som finns i butik just nu:

1. Den här klänningen från Boomerang är gjord i 100% linne. Sitter skönt och avslappnat mot kroppen men ger ändå en snygg look. Här kan du köpa den (länk till butik)

2. Söt klänning med klockad kjoldel, från KappAhl. En perfekt allround-klänning som funkar lika bra vardag som till fest. Här kan du köpa den (länk till butik)

3. En vacker maxiklänning i omlottmodell med band i midjan och långa ärmar, från Ellos Collection. Här kan du köpa den (länk till butik)

4. En fin långklänning med v-ringning, från Vintage Stories med en söt knytdetalj i halsen. Här kan du köpa den (länk till butik)

5. Stilren och enkel skjortklänning i denim, från H&M. Här kan du köpa den (länk till butik)

6. Söt klänning med klassisk krage och klädda knappar upptill, från Ellos Collection. Här kan du köpa den (länk till butik)

7. En marinblå maxiklänning med klassiskt swiss dot-mönster, från Lindex. Här kan du köpa den (länk till Lindex)

8. För den som lätt fryser är denna stickade poloklänning från Monki perfekt för sensommar och höst. Här kan du köpa den (länk till butik)

9. Söt, långärmad klänning med guldknappar fram, från Leveté Room. Här kan du köpa den (länk till butik)

10. En så snygg sensommarklänning med ballongärmar och vacker mönster, från & Other Stories. Här kan du köpa den (länk till & Other Stories)

11. En snygg och avslappnad modell från KappAhl. Här kan du köpa den (länk till butik)

12. Den här klänningen från Vila är både snygg och sitter riktigt skönt på kroppen. Här kan du köpa den (länk till Bubbleroom)

Snygga cykelbyxor att ha under kjolen