15 sandaler som är snygga OCH sitter skönt på foten

Två kvinnor på bryggor med sandaler

Foto: Unsplash

Det är inte alltid lätt att hitta skor som både är snygga och sköna. Men vi har kollat av utbudet online och kan nu tipsa om 15 snygga sandaler som har allt du kan önska dig.

Sandaler är de givna sommarskorna för många och eftersom vi använder dem mycket är det såklart viktigt att de också är sköna. Du ska kunna ta långa promenader i dem utan att få skavsår eller ömma fötter och då behöver sandalerna ha ett bra stöd för hålfoten och sköna remmar som formar sig efter din egen fot.

Just i år är det trendigt med lite med stora, chunky varianter på sandaler, vilket vi gillar för det betyder stabila sulor.

Men eftersom det är inte alltid lätt att hitta just sandaler som både känns bra på foten, stödjer på rätt sätt och är snygga har vi kollat av utbudet online och hittat 15 par sommarsandaler som har allt!

15 sandaler som både är snygga och sköna

En svart skinnsandal från Tamaris, med snyggt krokodilmönster. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Sandal från Ellos Collection med glittriga remmar och vit plattformssula. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com)

En stilren espandrille-sandal i skinn, från Gant. Snygg och formar sig skönt efter foten. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

En luftig sandal från Tamaris, med sportig och skön sula. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Riktigt sköna sandaler från Vagabond med enkel kardborre. Passar lika bra på stranden som på stan. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction)

Mjuka slip-in sandaler i sportig stil, från Lindex. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction)

En sportig sandal från Ellos Shoes med upphöjd sula och justerbar rem med kardborre runt vristen. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Awin.com)

En lätt sandal från Rieker i snyggt djurmönster och stöttande rem runt ankeln. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction)

Fin, blommig toffla från Polecat som ger ordentligt med stöd åt din fot. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com)

En klassisk sandal från Birkenstock, i snyggt brunt läder. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction)

En bekväm sandal från Rieker som har en extra skön sula och väger nästan ingenting. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

En snygg lättviktsandal från Ten Points, med täckt tå och skön dämpad fotbädd. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction)

Snygga sandaler från UGG i mjuk mocka med foder och dessutom en mellansula i dämpande EVA. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Awin.com)

Sandaler med platåsula och snygga remmar i mocca, från klassiska märket Clarks. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction)

Härlig mockasandal från Tamaris som har ergonomisk innersula och en yttersula som ger ett riktigt bra grepp. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction)