Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Tre snygga handskar för höstfina händer

31 mar, 2020 
Margaretha Malmgren
Kvinna med svarta handskar.
Håll händerna varma under hösten med snygga, sköna och praktiska handskar. Vi har samlat favoriterna för alla tillfällen!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Ett par snygga handskar nu till hösten fyller inte bara funktionen att hålla dina händer varma. De är också en läcker detalj som lyfter din stil till nästa nivå och ger din outfit det där lilla extra.

Den traditionella handsken har flera fördelar jämfört med den lite klumpiga tumvanten, som framför allt hör vintern till. Klassiska handskar ger större fingerfärdighet och rörelsefrihet, samtidigt som du får bättre grepp om både prylar, handtag och kassar. Många handskar har dessutom touchfunktion på pekfingrarnas toppar, så att du enkelt kan trycka på mobiltelefonen.

Ett smart och enkelt klädtips är att låta dina handskar harmoniera med dina skor. Detta gäller både färgmässigt och i valet av material. Har du bruna skor passar en brun handske perfekt. Har du svarta skor är en svart handske snyggt, men även en färgglad detalj på handsken kan pigga upp.

Annons

Här är tre snygga handskar för höstfina händer

1. Svarta läderhandskar med touch

Klassiskt svarta läderhandskar med touchfunktion på tummarnas och pekfingrarnas toppar. I dessa snygga handskar kan du lugnt surfa vidare utan att frysa. Tillverkade i getnappa med mjukt, värmande foder av polyesterfleece.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

2. Handskar Pingla

En följsam modehandske i mjuk lammnappa. Värmande ullfoder och litet blixtlås. En fin röd handske som passar till det mesta.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

3. Quiltade skinnhandskar

Med dessa snygga, quiltmönstrade skinnhandskar håller du garanterat händerna varma i vår. Mjuka och sköna med värmande foder av akryl. Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Annons