Sköna bh:ar med breda axelband – 21 bra köp

Bh med breda axelband

Satsa på en bh med breda axelband och slipp skav på axlarna.
Vi listar 21 fina bh:ar både med och utan bygel – men som alla har breda axelband!

Bh:ar med breda axelband garanterar komfort hela dagen, har du en bh med för tunna axelband i förhållande till din byst blir det garanterat obekvämt och skavigt. Med bredare band blir det en skönare känsla att ha på sig bh:n.

Så ska bh:n sitta

En bh ska ge stöd till bysten, men inte sitta för hårt eller vara obekväm att ha på sig. Axelbanden ser till att kuporna ligger slätt mot bysten och att bh:n sitter bra mot kroppen. Bh-bandet på ryggen ska sitta i en rak linje, dras den uppåt är axelbanden för korta och kommer att ömma och eventuellt skava på axlarna.

Axelbanden sitter rätt om du, när du har bh:n på dig, får plats med ett finger mellan själva bandet och din egen axel. För att försäkra dig om att du har bra passform på axelbanden kan du se över att axelbanden sitter bra varje gång du tar på dig en bh.

Bh:ar med breda axelband

Vi listar fina bh:ar med och utan bygel som alla har breda axelband. Flertalet av modellerna säljs i större storlekar för kvinnor med fylligare byst, klicka på länkarna för att läsa mer om vilka storlekar de säljs i.

svart bygel bh från ellos med breda axelband

Svart ovadderad bh från Ellos med breda axelband och knäpnning i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Bh breda axelband Lindex

Rosa t-shirtbh med spetsdetaljer och breda justerbara axelband från Lindex, finns att köpa finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

BH utan bygel från Triumph

Svart bh utan bygel från Triumph med breda axelband, finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

bh utan bh från Cellbes med breda axelband

Mjuk bh utan bygel från Cellbes med blommönster och spetsdetaljer, breda reglerbara axelband och knäppning i ryggen, säljs i två-pack, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

svart bh från Lingadore

Svart bh utan bh från Lingadore med reglerbara breda axelband och knäppning i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

vit bh från Abecita

Vit formpressad bh utan bygel från Abecita med spetsdetaljer och breda reglerbara axelband, finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

BH utan bygel från Miss Mary of sweden

Beige jacquardvävd bh utan bygel från Miss Mary of Sweden med breda justerbara axelband och vadderat sidostöd, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Bh utan bygel med breda axelband

Svart spets-bh utan bygel och med breda justerbara axelband, från Lindex, säljs även i beige och finns att köpa finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

mönstrad bygel bh med breda axelband från cellbes

Mönstrad bygel-bh med vita spetsdetaljer från Cellbes, med breda axelband, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Beige bh från ellos med breda axelband

Beige bygel-bh med lätt vadderade kupor från Ellos och med breda reglerbara axelband, finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Vit bomullsbh med breda axelband från Lingadore

Vit ovadderad bomullsbh utan bygel från Lingadore med breda reglerbara axelband och knäppning i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Marinblå bh utan bygel från Miss Mary of Sweden i stretchig spets med extra breda komfortaxelband som regleras i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Blå spetsbh från Lingadore med breda axelband

Ovadderad spets-bh med bygel från Lingadore med spetsdetaljer som täcker halva kupan, bh:n har reglerbara breda axelband och knäppning i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Bygel bh från Lindex i större storlek och breda axelband

Ovadderad rosa bygel-bh från Lindex med spetsdetaljer som täcker halva kupan och breda justerbara axelband och knäppning i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

bh utan bygel från Glamourise med breda axelband

Beige t-shirtbh utan bygel från Glamourise med breda axelband och spetsdetaljer, finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

bh utan bygel med breda axelband från Miss Mary of Swede

Rosa bh med detaljer i broderie anglaise, hålbroderi, från Miss Mary of Sweden med reglerbara komfortaxelband och knäppning i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

T-shirt bh från Lindex med breda axelband

Marinblå bygel-bh från Lindex med tunt vadderade kupor och breda justerbara axelband, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

vit spetsbh från Miss mary of Sweden med breda axelband

Vit spets-bh med bygel från Miss Mary of Sweden med breda reglerbara axelband och knäppning i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

vadderad bygel bh från Lingadore

Orangetonad vadderad bh med bygel från Lingadore med fina spetsdetaljer, breda reglerbara axelband och knäppning i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

svart bh utan bygel från XLNT

Svart ovadderad bh utan bygel från XLNT med breda reglerbara axelband och knäppning i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

rosa t-shirt bh från Cellbes med breda axelband

Rosa t-shirtbh med bygel från Cellbes med breda axelband och fina spetsdetaljer, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Baddräkter och bikinis – spana in årets badkläder här!

Sköna bh:ar utan bygel – 21 fina shoppingtips

Smarta knepet för att få rätt bh-storlek – som kommer ändra allt