Sandalerna alla vill ha – här hittar du sommarens snyggaste Birkenstock!

Nya Birkenstock-sandaler i olika färger.
Vi är många som älskar våra Birkenstocks – dessa supersköna sandaler som skapades i Tyskland. Här är våra favoriter inför sommaren!

Historien om Birkenstock började redan 1774 då Johann Adam Birkenstock övertog ett gammalt skomakeri. Verksamheten växte och fick flera skoaffärer med stort fokus på ortopedi.

Enligt Konrad Birkenstock som i slutet av 1800-talet var butiksägare, bör foten röra sig på "rätt sätt" och inte fixeras med något slags metallinlägg som var vanligt på den tiden. Han reste jorden runt för att föreläsa om ortopedi och anatomi. (Källa: Naturkompaniet)

Material av högsta kvalité samt den anatomiska fotbädden av äkta naturkork är vad som gör Birkenstocks modeller så unika. Här är våra favoriter just nu!

Fina Birkenstock-sandaler att köpa nu

Blåa Birkenstock

Birkenstock Arizona är en klassiker, här med ett ögonfallande Birko-Flor-material i färgen Dove Blue. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Birkenstock snake

Sandaler Arizona Snake. Klassisk, fotriktig modell med anatomisk fotbädd i kork/latex. Ovandel i ormmönstrat. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)

Rosa Birkenstock

Arizona Soft Footbed Narrow Fit är en klassisk sandal från Birkenstock med smal vidd för både damer och herrar. Fotbädden i kork är mjuk med ett extra dämpande lager av skum. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)

Birkenstock som flip-flop

Den moderna enbandssandalen från Birkenstock, Gizeh. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Veganska Birkenstock

En modell som är helt fri från animaliska beståndsdelar. Materialet består av det hudvänliga och slitstarka syntetmaterialet Birko-Flor. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Birkenstock med rem baktill

Birkenstock Kalahari är en sportig sandal med komfort och funktionalitet. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)

Vattentåliga Birkenstock

Sandaler i bekväm, fotriktig och stabil modell i klassisk Birkenstock-läst av EVA som tål vatten. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)

Birkenstock för barn

Arizona Kids, Electric Metallic Silver för barn. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Birkenstock innetofflor

Innetofflor Zermatt Rivet Soft Footbed från Birkenstock med urtagbar, anatomisk fotbädd i kork/latex. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Birkenstock med bara ett spänne

Den populära Birkenstockmodellen Madrid med ett stort och elegant spänne. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Se också: Skönhetsrutin för dina fötter

0:48

Efter reklamen: Skönhetsrutinen i 5 steg för dina fötter

(0:48)

Relaterade artiklar

Därför har du fotsvett – och så blir du av med lukten

Favoritplagget! 14 tunikor för alla stilar och storlekar