Eldorado (ja, Eldorado!) har släppt ny klädkollektion till sommaren

Foto: Eldorado
För andra året i rad släpper Eldorado nu en sommarkollektion. Bland plaggen hittar vi bland annat en baddräkt. Spana in nyheterna här!

Du kanske främst förknippar Eldorado med billiga matvaror? I så fall är du inte helt ute och cyklar. Men de senaste åren har lågprisvarumärket också släppt flera klädkollektioner influerade av deras egna produkter. Plaggen har kommit att bli riktigt hajpade och hyllade i sociala medier, inte minst eftersom flera svenska influencers, så som Margaux Dietz och syskonen Ingrosso, har fattat tycke för dem.

Se mer. Bikinins historia:


Inspiration från varumärkets juicer

Idag släpps en ny sommarkollektion bestående av en baddräkt, en sidenscarf, ett solvisir samt ett set med skjorta och badbyxor. Inspirationen till årets upplaga har varit varumärkets klassiska juicer, som vi kan se används på en rad olika sätt i kollektionen. Mönstret till den grafiska sidenscarfen är designoriginalet som används vid tryck av apelsinjuiceförpackningen. Det lila setet är sytt i ett specialdesignat tyg med prints från olika juicedrycker och med ett bakgrundsmönster från Eldorados grillost. Juicen återkommer även som mönster på den vita baddräkten.

– Våra tidigare kollektioner har fått enormt bra spridning och särskilt bland unga, vilka är vår primära målgrupp. Detta är ett bevis på att vi satsar rätt i vår innovativa kommunikation. Det känns otroligt härligt att sommarkollektionen nu har blivit en tradition, säger Emma Töpel Hanson, som är chef för marknadskommunikation, egna märkesvaror, på Axfood.

Priserna ligger på 200 kronor för solvisiret och för en baddräkt får du punga ut 250. Kollektionen släpps till försäljning i limiterad upplaga på Eldoradovaror.store från och med idag, fredagen den 26 juni 2020. Kika på plaggen nedan.


Elodorados sommarkollektion 2020

Foto: Eldorado

Eldorado klädkollektion 2020 – baddräkt
Eldorado klädkollektion 2020 – scarf
Eldorado klädkollektion 2020 – skjorta
Eldorado klädkollektion 2020 – solvisir

Quiz: Vad kan du om klassiska glassarna?

Test: Vilken glass är du?

Mer inspirerande innehåll från allas.se: