Artikeln innehåller reklamlänkar

Ellos släpper stilsäker kollektion tillsammans med Eva Röse – se den här

ellos kollektion eva röse 2022
Perfekta och stilfulla plagg som kvalar in i basgarderoben direkt – här är Ellos nya kollektion i samarbete med Eva Röse!

Ännu en gång släpper Ellos en sprakande klädeskollektion som är en del av deras Made by Women-initiativ där de samarbetar med kvinnliga inspiratörer och kreatörer. Denna gång möts vi av skådespelaren, regissören, producenten och sedan en inte så lång tid tillbaka, även presidenten för republiken Jämtland – Eva Röse.

ellos kollektion eva röse 2022

Klicka på bilden för att komma direkt till den beige satinskjortan.

Kollektionens fokus ligger på basplagg i premiumkvalitet där tanken är att produkterna ska kunna användas under många år framöver om och om igen. Det ska vara enkelt att skapa sig eleganta och stilfulla looks med plagg som kommer utgöra en stabil grund i basgarderoben.

ellos kollektion eva röse 2022

Klicka på bilden för att komma direkt till den svarta kappan.

– Jag ville skapa plagg som du snabbt kan dra på dig eller svepa in dig i och känna dig välklädd på bara en sekund. Byxor som inte måste knäppas upp när du sätter dig ner, kläder att resa i, att ha när du lämnar på förskolan. En kofta som du kan ha som både morgonrock, klänning och ytterplagg när det är varmt ute. Plaggen ska kunna användas ofta, mycket och länge! säger Eva själv om kollektionen.

Ellos kollektion med Eva Röse 2022

Nedan listar vi plaggen från kollektionen. Vill du spana in hela kollektionen själv, klicka här (länk till Ellos)!

Kappa

Lång kappa i fin ullmix med krage och stort slag. Knäppning med dold knapp och hällor med knytskärp i midjan. Köp den här (länk till Ellos).

Dressade byxor

Svarta byxor i dressad modell med vidd i låren och avsmalnande benslut. Bred, elastisk midja och infällda sidfickor fram samt infällda fuskfickor bak. Du hittar dem här (länk till Ellos).

ellos kollektion eva röse 2022 byxor

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Stickad polotröja

Ribbstickad polotröja i oversizemodell av varm ull. Hög, nervikbar krage och lång, rak ärm. Klicka hem den här (länk till Ellos).

ellos kollektion eva röse 2022 stickad polotröja

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Ljusbeige sidenskjorta

Sidenskjorta i rak modell med lite längre snibbar på kragen. Dold knäppning fram och lagt veck i ryggen. Läs mer och köp den här (länk till Ellos).

ellos kollektion eva röse 2022 sidenskjorta beige

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Se mer:

Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits
0:51

Efter reklamen: Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits

(0:51)

Slå på ljud

(länk till Ellos)