Artikeln innehåller reklamlänkar

Kopiera Jennifer Anistons tidlösa stil

Jennifer Anistons stil genom åren – så här kopierar du den.
Vilken är det absolut största tecknet på att ens stil är äkta och verkligen den man är? Att man har den genom hela livet förstås. Och få, om någon, behärskar sin stil såsom Jennifer Aniston: Från små svarta ting och jeans till stora rockar – Aniston har rockat sin stil sedan genombrottet på 90-talet.

Självklart har hon gjort småändringar då och då, men i vilket fall är det imponerande att veta vad man gillar redan i 20-årsåldern – och att sedan förlita sig på den stilen och de plaggen genom åren.

Efter genombrottet med Vänner (och genombrottet för hennes frisyr som dominerade en hel generation modemedvetna) har några basplagg alltid varit med henne, om än med några få ändringar. De utsvängda jeansen har exempelvis bytts ut mot tighta versioner. Trots detta är det uppenbart för alla: Tiden går men Jennifer Anistons stil består.

Jennifer Anistons svarta känning – då:

Jennifer Anistons svarta klänning – då

Foto: Bei/REX/TT

När 90-talet gick över i 00-tal satte Jennifer Aniston tonen med svarta klänningar med tunna band – och modevärlden följde henne.

Jennifer Anistons svarta klänning – nu:

Jennifer Aniston i svart klänning 2017

Foto: Rob Latour/REX/TT

En lång svart blåsa med underbar passform – och helt fantastiska detaljer! Detta sportade Aniston med en vit kuvertväska när hon mottog pris för sin livsgärning 2018.

Här kan du köpa klänningar i Jennifer Anistons stil

Snygg plisserad klänning från H&M med spaghettibanden som Aniston gjorde sig känd för att bära under sent 90-tal. Läs mer och köp här (länk till butik).

Omlottsklänning i trikå som vackert klär in och lyfter former med snygga detaljer – helt i Jennifer Anistons stil! Läs mer och köp här (länk till butik).

Denna plisserade klänning fullkomligt skriker Aniston. De smala axelbanden och resåren i midjan förhöjer kroppens naturliga former. Läs mer och köp här (länk till butik).

Jennifer Aniston skjorta och jeans – då:

Jennifer Aniston – skjorta och jeans då.

Foto: Getty Images

Jennifer Aniston i senaste modet 1990. Utsvängda, stora jeans med en oversize-skjorta instoppad.

Jennifer Anistons jeans och skjorta – idag:

Jennifer Aniston i jeans och skjorta idag.

Foto: Sundholm Magnus/action press/REX /TT

Spola fram till 2018 och jeansen har blivit skinny, skjortan har fått mönster och tydligare passform. 28 år mellan bilderna – men Anistons stil består.

Här kan du köpa skjorta och jeans i Jennifer Anistons stil

En svart skjorta som gjord för att stoppas in i ett par jeans. Snygg och avslappnad passform som Jennifer Aniston á 90-tal. Läs mer och köp här (länk till butik).

För varmare dagar passar en ljus skjorta ännu bättre – perfekt inför våren med andra ord! Läs mer och köp här (länk till butik).

Jennifer Aniston är stilmedveten nog att veta att detaljerna gör allt. På denna skjorta med snygg knytblus går ränderna lodrätt och får dig att se längre ut. Läs mer och köp här (länk till butik).

Snygga jeans i stretchig denim, som gjorda för att matchas med en större skjorta instoppad. Läs mer och köp här (länk till butik).

De utsvängda jeansen är tillbaka – och vi tror inte någon är gladare än Jennifer Aniston för det! Läs mer och köp här (länk till butik).

Byxhängslen ÄR 90-tals Aniston. Hennes karaktär Rachel i Vänner föll för samma mode som Jennifer själv och sågs bära byxhängslen flera gånger under seriens levnadstid. Läs mer och köp här (länk till butik).

Jennifer Anistons långa kappa – då:

Jennifer Anistons kappa då

Foto: Camera Press/Chris Ashford/TT

Den långa kappan blev något av ett signum för Jennifer Aniston under sent 90-tal och tidigt 2000-tal.

Jennifer Aniston svart kappa då

Foto: Tim Rooke/REX/TT

Oavsett om hon matchade det med vardagliga kläder eller en festlig blåsa så dominerade Aniston röda mattan med sina rockar och kappor.

Jennifer Anistons kappa – idag:

Jennifer Aniston i trenchcoat.

Foto: Charles Sykes/REX/TT

Idag klär sig Aniston ofta i eleganta långrockar i trenchcoat-stil.

Här kan du köpa kappor i Jennifer Anistons stil

Vit kappa som påminner om Jennifer Anistons 90-tals look finns på H&M. Läs mer och köp här (länk till butik).

Trenchcoat á la Jennifer Aniston idag. Denna är dubbelknäppt med lång ärm och snyggt sprund där bak. Läs mer och köp här (länk till butik).

En något kortare kappa som påminner om den Jennifer Aniston bar på röda mattan tillsammans med en riktig festblåsa. Ett måste för vårens festligheter. Läs mer och köp här (länk till butik).

Källa: WhoWhatWear.co.uk

Foto: TT

Läs också:

Därför använder Meghan Markle inte mönstrade kläder

Så stylar Meghan Markle alltid det klassiska nyckelplagget

Dessa produkter kan inte Meghan Markle leva utan