Kronprinsessans favoritskor finns nu på rea – här hittar du dem

Kronprinsessan Victoria på två bilder.

Foto: TT
Det finns ett par skor kronprinsessan älskar! Och vet ni! Nu är de på rea.

Kronprinsessan Victoria har testat de flesta skomodeller som finns under årens lopp. Höga, låga, halvhöga och flata. Bäst trivs hon i träskor, har hon själv deklarerat. Men frågan är om inte träskorna fått konkurrens nu… Det verkar nästan så. Kronprinsessan tycks nämligen ha hittat en både skön och snygg favoritsko.

För ungefär tio år sedan, då stylisten och kammarjungfrun Tina Törnqvist kom in i hennes liv, hände något med kronprinsessans skor. Klackarna blev betydligt högre. Ett tag bar kronprinsessan skor med klackar så höga som tolv centimeter. Ibland hade de platå, som på sandaletterna från YSL, ibland var de höga ”i sig själva”. Oavsett var det klart att kronprinsessan hade en ny typ av favoritsko – det var high heels som gällde! Ju högre desto bättre.

Kronprinssesan Victoria i rosa kläder och pumps.
Foto: TT

Victorias nya favoritskor – pumpsen

För några år sedan började dock kronprinsessan återgå till de lite lägre klackarna, klackarna som ligger på en höjd omkring nio centimeter centimeter. Eleganta och snygga – men också en smula skönare att gå i. Ett par pumps, eller snarare en modell av pumps, har hon återkommit till flera gånger under åren. Skorna kommer från den svenska skokedjan Rizzo. (reklamlänk från Adtraction)

Kronprinsessan Victoria i kjol och röda pumps.
Foto: TT

Pumpsen går under namnet Azelia, och Victoria har dem i de flesta färger. De är i mocka, är väldigt bekväma, och har en perfekt klackhöjd – som passar de flesta.

Det bästa av allt är – givetvis – att skorna nu är på rea. Kolla in dem nedan!

Beigea pumps.

Pumps från Rizzo (finns i två klackhöjder). (reklamlänk från Adtraction)Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Här hittar du pumpsen i fler varianter! (reklamlänk från Adtraction)

Mer inspirerande innehåll från allas.se: