Artikeln innehåller reklamlänkar

Mors dag – tips på prisvärda presenter till mamma

Klänning, kudde och kavaj på rosa bakgrund
Överraska mamma med något riktigt fint till mors dag! Vad sägs om en en blommig kavaj som lyfter modegraden rejält till sommarens vita jeans? Eller en snygg strandklänning i svart och vitt som håller stilen hela dagen? Eller ett oljeserum med naturliga oljor för en mjuk och vacker hy?

Mors dag, som infaller söndagen den 26 maj, närmar sig med stormsteg. Men vad ska man köpa till mamma? Här tipsar vi om roliga och prisvärda presenter som garanterat gör mamma glad och nöjd.

Roliga och prisvärda presenter till mamma på mors dag

Färgstark kjol med dansant vidd

Orange kjol från H&M (länk till butik)kollektion Premium Quality. Här kan du läsa mer och köpa den. (länk till butik)

Sommarens trendiga accessoar – sjalen

Mönstrad sjal från Gina Tricot (länk till butik) till håret eller runt halsen. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till butik).

En lyxig skönhetsprodukt för mjukare hy

Oljeserum från Emma S (länk till butik)med naturliga oljor. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till butik).

 Strandklänning som funkar hela dagen

 

Till klänningen från Ellos (länk till Tiddly) finns matchande badkläder. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Tiddly).

Glad kudde i lekfulla färger

Kudden som du köper på Ellos (länk till Tiddly)  sätter sommarprägel på alla soffhörnor. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Tiddly).

Shoppingväska i bra storlek med de perfekta ränderna

 

Lindex  (länk till butik) väska för stranden eller andra utflykter rymmer allt! Här kan du läsa mer och köpa den (länk till butik).

Väldoft i presentförpackning

Ljus och rumsdoft i presentförpackning från Indiska (länk till Indiska) doftar valnöt och vanilj. Här kan du läsa mer och köpa den. (länk till Indiska)

Hårband med resår sitter fint

 

Just nu ligger hårsmycken och hårband högt på modelistan. Denna från Bubbleroom (länk till butik) kan du läsa mer om och köpa här.   (länk till butik)

En cool kavaj som höjer modegraden

En häftig kavaj från Afound (länk till butik) gör stylingen så mycket roligare. Här kan du läsa mer och köpa den. (länk till butik)

Ett lyxigt shampoo som doftar ljuvligt

 

Något man sällan lägger pengar på blir en uppskattad present som ett riktigt bra shampoo! Detta från Löwengrip (länk till butik) kan du läsa mer om och köpa här (länk till butik).