Nyårsklänningar 2019 för alla storlekar

Nyårsklnningar för alla storlekar.
Nyår närmar sig och vad passar bättre än att fira in det nya året i en härlig nyårsklänning? Här hittar du snygga, glittriga, svarta och färgsprakande klänningar att glänsa i under nyårsnatten.

Ingen högtid är väl så förknippad med flärd och glamour som nyårsafton. Varför inte tacka av det gångna året och fira in det nya i en snygg och festlig nyårsklänning? Här listar vi våra favoriter i butik just nu – allt ifrån klänningar med paljetter till glittriga, klassiskt svarta och härligt färgglada klänningar. Här finns något för alla storlekar!

1. Svart glansig festklänning, Cellbes

Svart glansig klänning från Cellbes.

En glansigt festfin klänning i prickigt jacquardtyg. V-ringningen i halsen och den lite utställda kjolen gör den extra passande för nyårsafton! Finns i storlek 36-58. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

2. Kort silvrig klänning, Lindex

Kort silvrig klänning från Lindex.

Omlottsydd, silverfärgad klänning i silvrigt tyg – perfekt för tolvslaget! Den har resår i midjan och korta ärmar med rynkdetaljer. Finns i storlek XS-XL. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

3. Glansig röd nyårsklänning, Kappahl

Röd glansig klänning från Kappahl.

Vem har sagt att rött bara passar till jul? Den här härligt glansiga klänningen i rött, med klockad kjol och prickigt mönster, passar lika bra på nyårsafton som på julafton. Finns i storlek 36-44. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

4. Smaragdgrön nyårsklänning, Bubbleroom

Grön nyårsklänning med spets från Bubbleroom.

Gläns som en ädelsten i den här härligt gröna klänningen i mjuk velourkvalitet från varumärket Happy Holly. Klänningen har en fin omlottdetalj på framsidan och vackra spetsdetaljer på ärmarna för extra lyxig känsla. Finns i storlek 32/34-52/54. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

7. Silvrig långklänning med glitter, Gina tricot

Glittrig långklänning i silver från Gina tricot.

Glittra ikapp med tomteblossen på nyårsafton! Med den här långa glitterklänningen med öppen rygg är det svårt att inte känna sig som en riktig partyprinsessa. Finns i storlek XS-XL. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

8. Marinblå spetsklänning, Lindex

Marinblå spetsklänning till nyår från Lindex.

Nyår betyder inte att man tvunget måste klä sig i klassiskt svart. Stå ut i mängden i en fin marinblå klänning i spets, som dessutom går att använda vid en rad andra festliga tillfällen – även vår- och sommartid. Finns i storlek 36-52. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

9. Kort nyårsklänning med paljetter, Nelly

Paljettklänning i guld från Nelly.

En kort paljettklänning i guld som definitivt piggar upp i vintermörkret. Fira in det nya året i den här glada festblåsan med ballongärm, dold dragkedja och omlottskärning. Finns i storlek 34-44. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

10. Svart spetsklänning, Kappahl

Svart spetsklänning från Kappahl.

En klassiskt svart nyårsklänning med romantisk spets – det är en oslagbar kombination. Den här klänningen har en markerad midja och ett avtagbart midjeskärp. Finns i storlek 36-44. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

11. Svart, figurnära klänning, Gina tricot

Svart klänning till nyår från Gina tricot.

Den lilla svarta är ett klassiskt inslag på nyårsfesten. Den här figurnära korta klänningen har fina volanger på ärmarna, som ger en lite extra festlig känsla. Finns i storlek XS-XL. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Röda klänningar till julen 2019 – här är favoriterna

Mer inspirerande innehåll från allas.se: