10 fina produkter som stöttar Rosa bandet och bröstcancerfonden

Rosa Bandet 2021
Det finns många olika sätt att stötta Cancerfonden på i år – vi har hittat allt från disktabletter till fina accessoarer som stödjer cancerstiftelsen Rosa bandet.

Under oktober uppmärksammar vi bröstcancer i samband med Rosa Bandet. Målet är att sprida kunskap om bröstcancer och pengarna går till den forskning och de insatser som Cancerfonden bedömer gör mest nytta i kampen mot cancer. Var med och bidra på ditt sätt – vi har tagit fram produkter som är med och stöttar Rosa bandet.

10 produkter som stöttar Rosa bandet

Rosa Bandet armband 2021

När du köper det här fina armbandet designat av modeskaparen och kostymören Selam Fesshaye går hela summan oavkortat till Cancerfonden. Läs mer och köp här.

Rosa Bandet 2021

Årets rosa band är gjort i tyll, ett material som är modeskaparen och kostymören Selam Feshayes signum i hennes kreationer. Hela summan går oavkortat till Cancerfonden. Läs mer och köp här.

Universalsax

Den här fina, rosa saxen kommer från det populära märket Fiskars och stöttar Cancerfondens Rosa bandet-kampanj. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Rosa Bandet reflex

Använd reflexen som en fin accessoar på jackan, väskan eller ryggsäcken. Det rosa bandet har reflex på båda sidorna vilket gör att du syns från flera sidor. Läs mer och köp här.

Maskindisktabletter

Till och med disktabletter stödjer Cancerstiftelsens kampanj. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Silkesscarf från Carin Wester

Den här fina scarfen kommer från Carin Wester och är mönstrad med röda hjärtan och läppar. 100 kronor av varje såld scarf går till Bröstcancerförbundet. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Tunn och fin cardigan

Uppdatera garderoben med härliga myskläder inför hösten! När du köper den här cardiganen går 10% av vinsten till Cancerfonden. Läs mer och köp här.

Berlock i äkta silver

Berlocken har små rosa Swarovski-kristaller som detalj i bandet. 10 kronor går till Bröstcancerförbundet när du handlar berlocken. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Handdukar i bomullsfrotté

Mjuka handdukar i frotté till badrummet där 10% av vinsten går till Cancerfonden. Läs mer och köp här.

Stickad tröja

Fin stickad tröja med alpackamix. Perfekt att använda nu när det börjar bli kallare ute! 10% av vinsten går till Cancerfonden. Läs mer och köp här.

Se också: Ta kontroll över dina bröst – upptäck cancer tidigt

Relaterade artiklar

Oroar du dig för bröstcancer?

Detta är mammografi – allt du behöver veta