Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskopPåskpyssel

Så här löser du höstproblemet – en gång för alla

31 jan, 2020 
https://image.allas.se/image-202049?imageId=202049&width=1320&height=1320&cropw=41.54&croph=62.5&x=29.08&y=4.02
Marcus Alm
Mörkhårig kvinna med en krage i fuskpäls.
Är du en av alla som har problem med när det egentligen är dags att plocka fram höstkappan? Du är inte ensam om att stå och huttra under tidig höst. Men nu finns lösningen!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det är alltid samma visa, år efter år. Efter en varm och ljus sommar så skiner solen ännu på morgonen. Trots att du varit med förr så är man aldrig med på vad som väntar – och istället för att förbereda garderoben efter säsongen och lägga av sommarkläderna så gör du misstaget igen.

Alla nätta jackor, tunna sommartyger, kjolar och nätta jackor blir framme och åker på varje morgon. Och i slutet av augusti kanske detta kan passa – men så kommer september.

Se också: 8 anledningar till att du fryser mer än andra

8 anledningar till att du fryser mer än andraBrand logo
8 anledningar till att du fryser mer än andra

Det blåser upp till stormbyar och regnet står som spön i backen. Någon sol verkar det inte vara tal om på några månader., men där står du i en söt klänning.

Annons

Du är åtminstone inte ensam, du kan ju se alla personer runt dig på gatan, framåtlutade mot vinden med röda kinder, som också drog på sig den snygga jeansjackan eller fleecetröjan och missade att hösten kom. I år igen.

Men lösningen, den är varken långt borta, dyr eller komplicerad.

Håll värmen med krage i fuskpäls

En mysig och elegant krage i fuskpäls passar lika väl till kalla vinterdagar som den gör som accessoar framåt vårkanten. Under kalla dagar när hösten knackar på så kan du stänga kragen över din sommarjacka och låta den skänka dig värme – och de morgnar när det ännu är varmt så kan den hänga löst, öppen, runt din hals och skydda mot ihärdiga vindar.

Brun fuskpälskrage.

Lösbar fuskpälskrage som ger nytt liv åt kappor, kavajer, klänningar eller jackor och skyddar nacken, halsen och axlarna mot kylan. Piffa upp din gamla höstjacka

Annons

Är du inte sugen på att köpa en ny höstjacka varje år? Vi är helt med dig! Kragen funkar därför utmärkt för alla som bara vill piffa upp en gammal jacka för att få känslan av ett helt nytt plagg. Du slipper köpa ny jacka – men får ändå flera nya looks!

Svart lång fuskpälskrage

Fuskpälskrage Marlene i omlottmodell med baksida i satin. Ont om plats i bagaget?

Ska du ut och resa? Även om du bara ska inom landet så är det lätt att väskan snabbt fylls till bredden. Strunta i att ta med den där extra rocken och packa ner din krage istället – så får du plats över till annat!

Är ditt stora bagage redan fyllt? Inga problem – kragen kan lätt packas in i handbagaget utan att ta upp för mycket plats.

Annons