Så här löser du vårproblemet – en gång för alla

Lägger du alltid undan vinterjackan för tidigt? Eller ska du ut och resa och har ont om plats i resväskan? Här är kragen som löser det vanligaste vårproblemet!

Vanligaste misstaget inför våren

Alltid frusen? Här är plagget du inte visste fanns

Det är alltid samma visa, år efter år. Efter en kall och mörk vinter visar solen åter sin vackra glans och plötsligt är allt ljust och folk strosar runt i solen med stora leenden. Två, tre dagar av sådan temperatur och stämning är allt som krävs för att vårkänslorna ska komma trots att det ännu inte luktar vår. Du lägger av vinterkläderna, packar in vinterjackan, halsdukarna, vantarna och mössorna någonstans långt in i ett trångt vindsförråd och drar fram de lätta vårjackorna med entusiasm.

Dagen efter när du är halvvägs till bussen börjar det snöa, eller så blåser det upp stormbyar och regnet står som spön i backen. Någon sol verkar det inte vara tal om än på några månader. Du är åtminstone inte ensam, du kan ju se alla personer runt dig på gatan, framåtlutade mot vinden med röda kinder, som också drog fram den snygga jeansjackan eller fleecetröjan och tog ut vårens ankomst för tidigt. I år igen.

Men lösningen, den är varken långt borta, dyr eller komplicerad.

Läs mer och beställ kragen här. (reklamlänk från Aller media shop)

Fuskpälskraken, här i den snygga gröna fuskpälsen.
Fuskpälskragen finns både i tidlöst svart och elegant mörkgrön.

Läs mer och beställ kragen här. (reklamlänk från Aller media shop)

Ordningsfreak? 7 prylar du kommer att älska

En mysig och elegant krage i fuskpäls passar lika väl till kalla vinterdagar som den gör som accessoar framåt vårkanten. Under kalla dagar innan våren knackar på kan du stänga kragen över din vårjacka och ge dig värme – och när det väl blir dags för varmare tider så kan den hänga löst, öppen, runt din hals och skydda mot ihärdiga vindar. Kragen stänger du enkelt med hjälp av inbyggda, osynliga magneter.

Piffa upp din gamla vårjacka

Är du inte sugen på att köpa en ny vårjacka varje år? Vi är helt med dig! Kragen funkar därför utmärkt för alla som bara vill piffa upp en gammal jacka för att få känslan av ett helt nytt plagg. Du slipper köpa ny jacka – men får ändå flera nya looks!

Läs mer och beställ kragen här. (reklamlänk från Aller media shop)

Fuskpälskragen i sin stilrena svarta design.
Perfekt för att piffa upp ett gammalt plagg.

Läs mer och beställ kragen här. (reklamlänk från Aller media shop)

Ont om plats i bagaget?

Denna period, när vintern börjar ge upp men våren ännu inte gjort sitt intåg, kan det vara extra svårt att packa inför resan. Du kanske är orolig för att kvällarna på resmålet blir lite kyliga? Men att packa ner en hel extra jacka bara för det känns onödigt och tar upp så mycket plats. Då är fuskpälskragen för dig!

Är ditt stora bagage redan fyllt? Inga problem – kragen kan lätt packas in i handbagaget utan att ta upp för mycket plats.

Packa smart: 7 prylar som räddar dig på resan

Mer inspirerande innehåll från allas.se: