Artikeln innehåller reklamlänkar

Skorna som hjälper mot värk och ger dig bättre hållning!

Skor från Scholl.
Skor och sandaler som både är snygga och dessutom bra för fötterna och det allmänna välmåendet är sommarens stora favorit!

Skomärket Scholl har lång erfarenhet av fotvård och utvecklar ständigt nya produkter för fothälsan. Här är våra favoriter just nu!

7 sköna skor och sandaler från Scholl

Röd damsandal i skinn

Scholl´s klassiska arbets- och innesko med tre justerbara remmar. Adapta fotbädd som ger mycket bra stöd i hålfoten med något förhöjd sula som ger bra avlastning åt hälpartiet. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Vit promenadsko/sneaker

En funktionell fritidssko för kvinnor som bygger på Scholls erkända Biomechanics-teknologi. Sulan ger ett mycket bra stöd åt hålfoten samtidigt som den rätar upp foten och förhindrar pronation vilket hjälper mot smärta i häl, fotled, knä och rygg. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Svart sandal

Den anatomiska fotbädden i kork och gummi är tillverkad med hjälp av Scholl's unika Bioprint-teknologi, som bidrar till ett naturligt och bekvämt sätt att gå. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Brun sandal

Fotbädden är flexibel med anatomiska flex-zoner, har en bekväm höjd under hålfoten och hälen samt en stabil hälkupa som håller foten på plats för en jämn viktfördelning och förbättrad kroppshållning - en idealisk bas för foten. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Rosa promenadsko/sneaker

Sulan ger ett mycket bra stöd åt hålfoten samtidigt som den rätar upp foten och förhindrar pronation vilket hjälper mot smärta i häl, fotled, knä och rygg. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Svarta sandaler med remmar

Fotbädden är flexibel och har en upphöjd hålfot och stabil hälkupa som håller foten på plats för en jämn viktfördelning. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Massagesko

Fotbädden är bekvämt formad och försedd med små piggar som ökar cirkulationen och stimulerar foten med massage. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Se också: Skönhetsrutiner för dina fötter

0:48

Efter reklamen: Skönhetsrutinen i 5 steg för dina fötter

(0:48)

Slå på ljud