Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Skorna som hjälper mot värk och ger dig bättre hållning!

12 apr, 2021 
Johanna Svan
Skor från Scholl.
Skor och sandaler som både är snygga och dessutom bra för fötterna och det allmänna välmåendet är sommarens stora favorit!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Skomärket Scholl har lång erfarenhet av fotvård och utvecklar ständigt nya produkter för fothälsan. Här är våra favoriter just nu!

7 sköna skor och sandaler från Scholl

Röd damsandal i skinn

Röd skinnsandal dam scholl.

Scholl´s klassiska arbets- och innesko med tre justerbara remmar. Adapta fotbädd som ger mycket bra stöd i hålfoten med något förhöjd sula som ger bra avlastning åt hälpartiet. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Vit promenadsko/sneaker

Vit promenadsko scholl.

En funktionell fritidssko för kvinnor som bygger på Scholls erkända Biomechanics-teknologi. Sulan ger ett mycket bra stöd åt hålfoten samtidigt som den rätar upp foten och förhindrar pronation vilket hjälper mot smärta i häl, fotled, knä och rygg. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Svart sandal

Svart sandal scholl.

Den anatomiska fotbädden i kork och gummi är tillverkad med hjälp av Scholl's unika Bioprint-teknologi, som bidrar till ett naturligt och bekvämt sätt att gå. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Brun sandal

Brun sandal Scholl.

Fotbädden är flexibel med anatomiska flex-zoner, har en bekväm höjd under hålfoten och hälen samt en stabil hälkupa som håller foten på plats för en jämn viktfördelning och förbättrad kroppshållning - en idealisk bas för foten. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Rosa promenadsko/sneaker

Rosa sneakers från Scholl.

Sulan ger ett mycket bra stöd åt hålfoten samtidigt som den rätar upp foten och förhindrar pronation vilket hjälper mot smärta i häl, fotled, knä och rygg. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Svarta sandaler med remmar

Svarta Scholl-sandaler.

Fotbädden är flexibel och har en upphöjd hålfot och stabil hälkupa som håller foten på plats för en jämn viktfördelning. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Massagesko

Massagesko från Scholl.

Fotbädden är bekvämt formad och försedd med små piggar som ökar cirkulationen och stimulerar foten med massage. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Se också: Skönhetsrutiner för dina fötter

Skönhetsrutinen i 5 steg för dina fötterBrand logo
Skönhetsrutinen i 5 steg för dina fötter
Annons