Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskopPåskpyssel

Välj och vraka bland trendiga och smarta reflexkläder!

23 sep, 2021 
AvJenny Lundberg
Reflexkläder till barn och vuxna
Vi går mot vinterhalvåret och det blir viktigare att synas ordentligt ute – välj och vraka bland trendiga och smarta reflexkläder, vi har listat våra favoriter!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Ute blir det bara mörkare och snart är dagsljuset här bara några timmar om dagen – därför är det otroligt viktigt att använda reflex både till och från jobbet. Vi har hittat snygga kläder som både är bekväma och som gör att man lyser upp i mörkret, för både barn och vuxna!

10 trendiga och smarta reflexkläder

Vadderad väst

Innan den där riktiga vinterkylan är här kan det vara skönt att bära en lätt vadderad väst som ytterplagg till promenaderna under hösten. Den här västen har reflekterande material och du kommer garanterat att synas i mörkret. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Vadderad reflexväst

Reflexjacka

Den här jackan är perfekt för joggingturer då nätet på baksidan ökar jackans andningsförmåga. Jackan reflekterar alla ljus – allt från gatlyktor till ficklampor. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Reflexjacka

Stickad mössa och vantar till barn

Mössan och vantarna (köp vantarna här!) (reklamlänk) är varma och sköna med reflexgarn inskickat i det grå mönstret. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Stickad mössa och vantar med reflexgarn för barn

Reflexväst

En reflexväst är otroligt smidig att bara dra på sig när du ska ut på en promenad eller på springturen i mörket. Västen är one size och passar till de flesta ytterplagg. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Reflexväst

Armreflex

Den här armreflexen passar till både kavajen, skinn- eller täckjackan. Den träs lätt på armleden. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Armreflex

Bekväma träningstights

Dessa träningstights med hög midja har två sidofickor med reflexband längsmed sidorna av benen. Perfekt när du går direkt hem från gymmet. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Träningstights med reflexband

Reflexbälte

Reflexbältet kan justeras på fyra olika ställen för att passa utanpå jackor och tröjor. Ett enkelt sätt att skydda sig från trafiken! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Reflexbälte

Reflekterande sportkeps

Kepsen blir en snygg, men även viktig, accessoar på kvällspromenaden eller löprundan. Se mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Reflekterande keps

Ryggsäck med kamouflagemönster

Den här coola ryggsäcken har reflekterande paneler framtill med ett diskret kamouflagemönster. Perfekt både till och från skolan. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ryggsäck med kamouflagemönster

Mössa med reflekterande lapp

När det börjar bli lite kyligare ute är det skönt att ha en mössa på sig under promenaden. Den här fina och mjuka mössan kommer i fem olika färger och har en reflekterande lapp framtill. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Mössa med reflekterande lapp

Se också: Så slipper du halka och slå dig när det är halt ute

Så undviker du att halka i vinterBrand logo
Så undviker du att halka i vinter
Annons
Annons