Sno höststilen av TV4-profilerna

Sno stilen av tv4-profilerna!

Var kan man köpa kläderna som programledarna i Nyhetsmorgon har på sig? Och varifrån är Renée Nybergs härliga höstklänning som har har på sig i Bytt är Bytt? Vi har svaret!

TV4 har flera olika program som klassas som våra mest folkkära just nu – bland annat Nyhetsmorgon, Så Mycket Bättre och Idol. Men vem är egentligen ansvarig för kläderna som programledarna har på sig i Nyhetsmorgon? Och varifrån är Renée Nybergs kläder som hon har på sig i Bytt är Bytt?

Siroun Forsberg jobbar som stylist på TV4 och är huvudansvarig för kläderna under Nyhetsmorgon, Efter fem och Malou efter tio. Allt som oftast använder hon sig av svenska designers och på Instagram delar hon med sig av varifrån kläderna kommer. Även stylisten Sara Biderman brukar styla flera av kanalens profiler – så som Nikki Amini, Renée Nyberg och Tilde de Paula.

Annons

Vi har valt ut några plagg som TV4-profilerna haft på sig under hösten och letat upp var du kan köpa dem i butik just nu – scrolla ner och inspireras!

Tilde de Paula, Renée Nyberg och Jenny Strömstedts kläder

1. Tilde de Paula

Sedan några månader tillbaka ser vi Tilde de Paula som programledare för TV4:s nya satsning Efter Fem. Här bar hon en röd tröja från märket Soft Goat, som hon stylade med ett par svarta byxor.

Röd polotopp som Tilde de paula har i Nyhetsmorgon

Annons

Röd ribbad topp med polokrage från Soft Goat. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

2. Malou Von Sivers 

Malou Von Sivers är en riktig modeikon och under sitt program Malou efter tio hade hon på sig en plisserad kjol från märket ARKET, som hon stylade med en ljus skjorta – en perfekt höstoutfit!

Plisserad kjol från Arket som Malou von Sivert burit i tv4.

Annons

Plisserad medellång kjol från ARKET. Här kan du köpa kjolen (reklamlänk från Adtraction).

3. Jenny Strömstedt 

Jenny Strömstedt bjöd på en färgklick under Nyhetsmorgon och fick flera frågor om sin rosa knytblus – en blus som kommer från & Other Stories.

Jenny Strömstedts rosa knytblus som hon hade på sig i nyhetsmorgon kommer från &otherstories

Rosa knytblus från & Other Stories. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

4. Renée Nyberg

View this post on Instagram

🍫🍫🍫

A post shared by sarabiderman (@sarabiderman) on

Renée Nyberg leder flera program på TV4, bland annat Bytt är Bytt, Renées Brygga och Klassfesten. Under andra avsnittet av säsongens Bytt är Bytt bar hon en höstig brun klänning från Filippa K.

Den bruna kjolen Renee Nyberg bar i Bytt är bytt.

Brun vaddlång klänning från Filippa K. Här kan du köpa klänningen (reklamlänk från Apprl).

5. Soraya Lavasani

Under TV4:s Nyhetsmorgon bar Soraya Lavasani en blå knytblus från Noor of Sweden – en blus hon stylade med svarta byxor och pumps.

Sorayas blå knytblus hon hade på sig i nyhetsmorgon.

Glansig blå knytblus från Noor of Sweden. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Mer inspirerande innehåll från allas.se: