Sommarens skönaste plagg: 10 snygga culottebyxor

sköna culottebyxor sommar 2021
Föredrar du byxa framför kjol även på sommaren? Då är modellen culotte kanske något för dig. En vid, skön modell som du kan ha till vardag men även fin att klä upp sig med till fest. Vi tipsar om 10 favoriter!

Under varma sommardagar är det skönt med plagg som inte sitter åt på kroppen. Gillar du dessutom inte kjol och långbyxor känns som ett för varmt alternativ – då finns det den underbara byxmodellen culotte, som sitter skönt och löst runt benen och midjan.

Vad är en culottebyxa?

Culottebyxan var vanlig bland överklassmän under renässansen och för damer var det egentligen tänkt som en plagg att kunna rida i, det ser ut som en kjol, men är mer praktiskt då det är en byxa. Därför culottebyxor ett riktigt bra sommarplagg, då det har formen mer som en sval kjol, men är en byxa. Du kan lätt klä upp dig med ett par culottebyxor tillsammans med en skjorta eller ett fint linne och de är snygga till både sneakers och sandaler. Det är därför älskar vi denna modell!

10 snygga culottebyxor att köpa online

Här är våra favoriter i butik just nu, som du enkelt kan beställa hem och prova i lugn och ro, utan att behöva gå i affärer.

Blommiga culottebyxor från Cellbes

Härligt blommiga och vida culottebyxor från Cellbes som sitter riktigt skönt i midjan. Funkar precis lika bra hemma som på fest. Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

Culottebyxor från Kappahl

Beige culottebyxa från Kappahl i linne med smockad midja. Slutar strax nedanför knäet och är en riktigt skön sommarbyxa. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Randiga culottebyxor från Only

Klassiska sommarränder, på dessa culottebyxor från Only. Byxorna har en skön, hög midja med knytband. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)

Mönstrad culottebyxa från Cellbes

En culottebyxa i mjuk kvalitet och bekväm resår i midjan, från Cellbes i somrigt djungelmönster. Med praktiska fickor och hög midja. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)


Culottebyxor i trikå från H&M

Culottebyxor från H&M, i en härlig brandgul nyans och mjuk krinklad trikå. Kan verkligen lyfta hela din outfit samtidigt som de sitter riktigt skönt på kroppen, finns även i svart. Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

Culottebyxor i denim från Carin Wester

Gillar du jeans men tycker att det kan bli för varmt under sommaren? Då kan du prova ett par vida, i culottemodell. Som de här från Carin Wester med hög midja. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Färgstarka culottbyxor från Cellbes

Ett mönster vi blir glada av. Härligt färgstarka blommor på dessa byxor från Cellbes med smock i midjan som gör att de sitter riktigt skönt. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Culottebyxor från Lindex

Beige culottebyxor från Lindex, med smala ränder. När du vill känna dig uppklädd men bekväm på samma gång. Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

Dressade culottebyxor från Only

Beige colutte från Only med dekorativa veck och knytband i midjan, läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)

Culottebyxor i linne från Kappahl

Avslappnade culottebyxor från Kappahl i linne i skön dra-på-modell med bred smock i midjan. Läs mer och köp här (reklamlänk från Apprl).

Victorias 11 mest magiska klänningar:

1:19

Efter reklamen: Victorias 11 mest magiska klänningar

(1:19)

14 prisvärda solglasögon!

10 snygga strandkläder i sommar