Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

10 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamla

30 nov, 2020 
AINO OXBLOD
Lill-Babs Svensson och Kristin Kaspersen i samma ålder.
Lika som bär eller omöjligt att se att de är släkt? Här är tio kända mor och dotter-par – när de är lika gamla.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
9 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamlaBrand logo
9 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamla

Kristina Lugn och Martina Montelius

Poeten och akademiledamoten Kristina Lugn fick dottern Martina Montelius när hon var 27 år gammal. Här är de två kulturgiganterna båda 42 år gamla.

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren växte upp i rampljuset med kända skådespelarna Hans Wahlgren och Christina Schollin som föräldrar. På bilderna är både Christina Schollin och Pernilla Wahlgren 50 år gamla – och lika som om de vore systrar!

Annons

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

... När vi ändå pratar om Pernilla Wahlgren måste vi ju kolla hur lik hon och dottern Bianca Ingrosso är. På bilderna är de båda 24 år gamla, och har både utseende och cool attityd gemensamt.

Annika Jankell och Happy Jankell

Programledaren och journalisten Annika Jankell har synts i tv-rutan sedan slutet av 80-talet, då hon var lika gammal som skådespelande dottern Happy Jankell är nu – 26 år.

Annons

Pernilla August och Alba August

Skådespelande mor-och-dotter-duon Pernilla och Alba August är kanske inte lika som bär, men visst kan man ana att de är släkt. Markerade ögonbryn och intensiv blick gör att de två, som är 26 respektive 30 år på bilderna, påminner om varandra.

Lill-Babs Svensson och Kristin Kaspersen

Artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Kristin Kaspersen är ett av Sveriges allra kändaste mamma och dotter-par. Vi har grävt djupt i arkivet för att se hur lika de var som unga. På bilden är Kristin Kaspersen 19 år, medan Lill-Babs är 21 år gammal.

Annons

Se också: Allt om Barbro Lill-Babs Svensson

Allt om Barbro Lill-Babs SvenssonBrand logo
Allt om Barbro Lill-Babs Svensson

Agneta Sjödin och Maja Strömstedt

Wow – här snackar vi likhet! Agneta Sjödins enda barn, dottern Maja Strömstedt, fick hon med exet Niklas Strömstedt. Den skönsjungande 22-åringen är verkligen mamma upp i dagen, och på bilderna skiljer det bara ett år mellan dem – Agneta Sjödin är 23 år på bilden.

Ewa Fröling och Tilde Fröling

Skådespelerskan Ewa Fröling har varit i rampljuset sedan hon var ung, och det har även hennes dotter Tilde. I dag är Tilde Fröling 40 år – och visst är hon lik sin mamma i samma ålder?

Annons

Ingrid Bergman och Isabella Rossellini

Ikoniska Hollywoodsvensken Ingrid Bergman fick dottern Isabella Rossellini vid 37 års ålder, som kom att gå i sin mammas fotspår och få en internationell karriär även hon. På bilderna är de två just 37 år gamla.

Helena Bergström och Molly Nutley

Helena Bergström fick dottern Molly Nutley tillsammans med maken Colin Nutley 1995, och de två har spelat mot varandra i flertalet filmer. På bilderna är Molly Nutley 24 år och Helena Bergström 25 år – och har en gemensam fabless för jeansjackor.

Annons