Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

5 saker du inte visste om Sanna Lundell

06 aug, 2019 
Malin Aunsbjerg
Varför kommer vår bloggare Sanna Lundell aldrig bli en fotbollsmorsa? Och vad är det egentligen som är så lockande med att hänga i fiskeaffärer? Läs mer om vad Sanna Lundell hatar och älskar!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 saker du inte visste om Sanna LundellBrand logo
5 saker du inte visste om Sanna Lundell

 

Hur ser Sanna Lundells hudvårdsrutin ut?

– Det här med hudvård ger mig allergi och då menar jag inte riktig allergi utan jag tycker att det är sååå tråkigt med detta kvinnoämne ”hudvårdsrutiner” som alla babblar om. Jag älskar smink men det här rengörandet, återfuktandet och AHA-syror – gud vad tråkigt!

Vad tycker Sanna Lundell om bollsport?

– Jag är fruktansvärt ointresserad av bollsporter – och ändå har jag två pojkar som är helt besatta av fotboll. Jag får tvinga mig själv att uppbåda någon typ av fotbollsmorsidentitet. Men det ligger extremt långt inne. Ingenting är tråkigare än att titta på en fotbollsmatch – även om mina söner spelar i dem.

Vad är Sanna Lundells hobbies?

– Jag är extremt intresserad av handarbete. Ja, det är sant! Det bor en liten stickerska i mig. Jag säger inte att jag är bra på det, men jag tycker att det är väldigt, väldigt roligt. Det är något som har kommit med åldern tror jag.Broderi, stickning och vävning och sånt.

Annons

Vad har Sanna Lundell fobi för?

– Jag är verkligen extremt höjdrädd. Det var jag inte som barn. Jag åkte varenda berg- och dalbana. Jag drömde om att hoppa fallskärm. Jag tyckte det var helt underbart att vara högt upp. Nu är jag så höjdrädd så jag vågar knappt klättra upp för en stege. Jag vet inte vad det här kommer sig utav. Det känns instinktivt. Jag får handsvett. Jag blir som ett skrämt djur så fort jag kommer upp tre meter ovan mark. Jag vet inte hur jag ska jobba med det här. KBT kanske?

Vad älskar Sanna Lundell?

– Jag är jättejätteintresserad av fiske. Jag var med i ett fiskeprogram som heter Fiskefeber. Innan dess trodde jag att jag var helt ointresserad av det här, men jäklar var roligt det är och dra upp en gädda. Efter det är det på samma sätt som i en garnaffär. När jag går in i en fiskeaffär och får testa på olika spön och känna på drag och sånt… Jag älskar det! Nu är det gäddsäsong och aborrläge. Det är så jäkla kul! Jag älskar att fiska!

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Foto: Jesica Lund

Annons