5 saker vi minns med syskonduon Bianca och Benjamin

Benjamin Ingrosso tillsammans med systern Bianca Ingrosso. De båda småler och tittar in i kameran.

Benjamin Ingrosso och storasyster Bianca Ingrosso.

Foto: Hans Shimoda/TT

Benjamin och Bianca Ingrosso är det folkkära syskonparet alla vet namnet på – inte så konstigt med tanke på att de tillhör en av Sveriges största kändisfamiljer. Vi har samlat fem minnen med dem.

Sveriges kändaste syskonpar måste väl ändå vara Benjamin Ingrosso, 23, och Bianca Ingrosso, 25. Precis som deras mamma Pernilla Wahlgren och morbror Niclas Wahlgren är de en härlig syskonduo som inte är rädd för att synas i rampljuset.

Under åren har vi fått följa familjen i realityserien Wahlgrens värld och sett hur deras vardag kantas med skratt, tårar och vanliga familjeproblem – och kanske lite mer ovanliga, som nog bara uppkommer ifall man tillhör en framgångsrik kändisfamilj. Nu har även Benjamin Ingrosso sitt egna teve-program Benjamin's, där han bjuder in andra svenska profiler till middag, musik och samtal.

I sommar ser vi även Benjamin Ingrosso i Allsång på Skansen. Dessutom kommer han i år att debutera som sommarvärd i premiärsändningen av Sommar i P1, något som storasyster Bianca Ingrosso gjorde 2018. I sitt sommarprat berättade Bianca bland annat om när deras föräldrars skilsmässa var förstasidesnyheter på tidningarnas löpsedlar, och sin kamp mot ätstörningen bulimi.

Se också: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
0:54

Efter reklamen: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(0:54)

Slå på ljud

Det inte alla har koll på är att syskonskaran, förutom Bianca och Benjamin, även består av lillebror Theo Wahlgren, 13, och storebror Oliver Ingrosso, 31. Den sistnämnda brodern har synts mindre i rampljuset än resten av syskonen, och bara synts i Wahlgrens värld ytterst få gånger under de sju tidigare säsongerna.

15 folkkära kändisar med stora familjer

5 saker vi minns med Bianca och Benjamin Ingrosso

1. Bråket om Biancas skönhetsingrepp

Benjamin och Bianca hamnade i bråk på restaurangen La Perla, då Benjamin påpekade att det såg ut som att Bianca lagt fillers i sina kinder.

– Bröder har en tendens att påpeka ens utseende och ens fillers. Han tror att jag lagt fillers i mina kinder just för att jag kan bli väldigt svullen på mornarna. Och det stör mig, för jag har aldrig lagt i fillers i mina kinder, berättade Bianca på sin Youtubekanal.

2. Benjamins låt till Bianca

Under våren 2021 släppte Benjamin låten Smile som han tillägnat sin storasyster. Låten syntes för första gången i teve-programmet Bianca 25 – årets fest, och sedan dess har fansen tjatat på Benjamin att släppa låten. Äntligen!

3. Biancas sexpik till Benjamin

När Benjamin fyllde år planerade Bianca att köpa fem små ”goodiebags” till lillebrors kommande fem ligg, berättade hon i årets premiäravsnitt av Wahlgrens värld. Valet av födelsedagspresent landade dock på en heldag där Bianca bjöd ut sin bror att äta vad han ville.

4. Benjamins uppmaning till systern om att avslöja mindre

I podden Ursäkta avslöjade Bianca att mamma Pernilla Wahlgren dejtar. På sin Youtube-kanal hade Bianca ett samtal med Benjamin, där han kom med en uppmaning till sin storasyster.

– Ska vi inte låta mamma hålla sitt förhållande privat kanske?, vädjade Benjamin.

5. Benjamin tappade hakan – när Bianca visade sin sångtalang

De inte alla vet är att även Bianca Ingrosso är begåvad som sångerska, men hon ligger till skillnad från brodern lågt med sin talang. Vi såg henne i Lilla Melodifestivalen år 2006 och har sedan dess bara fått glimtar av hennes sång. I lillebroderns program Benjamin's chockerade Bianca sin lillebror genom att ta ton till låten Shallow – en låt som inte är den lättaste att sjunga, men Bianca klarade det galant!

– Det här har hänt två gånger i mitt liv typ, utbrast en överraskad Benjamin.