Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

7 roliga och spännande brädspel

20 okt, 2021 
Jenny Lundberg
Brädspel
Äntligen kan vi börja umgås som vanligt igen och bjuda över vänner och familj på uppstyrda middagar och roliga spelkvällar. Vi tipsar om brädspelen som både är kluriga, spännande och där det blir en riktig skrattfest.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Hösten och mörkare tider står för tända ljus, härliga middagar och roliga spelkvällar med vänner och familj. Det finns en hel del brädspel där ute som både kräver tålamod, uppmärksamhet och finurlighet – vi listar 7 populära brädspel där det utlovas gott skratt och svåra gåtor!

7 populära brädspel

Ticket To Ride

Det populära spelet Ticket To Ride har blivit en lika stor klassiker som Monopol. Bygg dina egna rutter på Europas järnvägar. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ticket To Ride

På Spåret

I det här sällskapsspelet spelar man i lag och får faktafrågor som ska lösas så snabbt som möjligt. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
På Spåret

Speak Out

Det blir en riktigt skrattfest med familj och vänner när man spelar Speak Out – med en tandställning som spärrar upp munnen ska man försöka uttala orden man får på kortet. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Speak Out

Cluedo

Ett klassiskt detektivspel där man ska försöka lösa mordet på en herrgård med hjälp av detaljer och dolda spår. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Cluedo

Exit The Game

Återupplev stämningen i Escape Room, fast hemma i vardagsrummet. Lös gåtor och se om ni kan undgå farorna tillsammans. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Exit The Game

Med Vilda Gester

Visa vad du menar – med ljud och vilda gester! I det här spelet är nästan allt tillåtet, förutom att säga ett enda ord. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Hint

Rita, nynna, tala eller gör charader för dina lagkamrater som ska gissa vad du försöker förmedla – förhoppningsvis kan de ta en hint! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Hint

Se också: Det här tittar dina gäster på när de är hemma hos dig

Annons
Det här tittar dina gäster på när de är hemma hos dig – rum för rumBrand logo
Det här tittar dina gäster på när de är hemma hos dig – rum för rum
Annons