Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

9 kändisar som verkligen liknar sina syskon

29 maj, 2020 
AvAnaïs Gonzalez Cruz
Visste du att Emma Watson har en lillebror? Eller att Penélope Cruz syster skulle kunna vara hennes enäggstvilling? Här är Hollywood-syskonen som är ruggigt lika varandra!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändisar du inte visste var släkt med varandraBrand logo
Kändisar du inte visste var släkt med varandra

Det finns gott om dubbelgångare i Hollywood! Skådisar använder sig ofta av personer med liknande utseende för farliga stunts eller nakenscener, men många kändisar har dessutom syskon som nästan är kopior av dem själva.

Däremot är det sällan man ser dem tillsammans, så vi har tittat närmare på stjärnsyskonen som verkligen delar samma DNA!

Cameron och Chimene Diaz

Cameron och Chimene Diaz.
Cameron och Chimene Diaz på premiären av Den där Mary, 1998.

Isblå ögon, ett blont hårsvall och såklart det där stora leendet. Det råder ingen tvekan om att systrarna Cameron och Chimene Diaz är släkt. Chimene, född 1970, är två år äldre än sin berömda syster.

Annons

Beyoncé och Solange Knowles

Beyoncé och Solange Knowles

Solange Knowles är lillasyster till världsstjärnan Beyoncé och har också en karriär som framgångsrik artist. Förutom en vacker sångröst delar systrarna även ett liknande utseende, för visst ser man att tjejerna är syskon?

Se också: 10 kändisbarn som blivit tillsammans

10 kändisbarn som blivit tillsammansBrand logo
10 kändisbarn som blivit tillsammans

Owen och Luke Wilson

Owen och Luke Wilson
Owen och Luke Wilson på filmpremiären av She’s Funny That Way, 2015.

Skådespelaren Owen Wilson har en gedigen meritlista och kan skryta med filmer som The Royal Tenenbaums, Wedding Crashers och Starsky & Hutch på sitt cv. Lillebrorsan Luke är också skådespelare och har bland annat medverkat i Legally Blonde, Anchorman och Idiocracy. Har du någonsin tänkt på hur lika killarna faktiskt är?

Annons

Jessica och Joshua Alba

Jessica och Joshua Alba
Jessica och Joshua Alba på Golden Globe Awards 2001.

Skådespelerskan Jessica Alba har bara ett enda syskon. Lillebrorsan Joshua, som är ett år yngre än Jessica, delar hennes intresse för skådespeleri och har vid flera tillfällen medverkat i samma tv-serier som sin syster. Lika som bär, säger vi bara.

Liam och Chris Hemsworth

Liam och Chris Hemsworth
Liam och Chris Hemsworth på Golden Globe Awards, 2011.

Ännu ett syskonpar med framgångsrika skådespelarkarriärer! Liam och Chris Hemsworth är Hollywoods kanske mest berömda bröder och syns ofta på röda mattan tillsammans. Liam slog igenom stort efter sin roll i Hunger Games-trilogin och storebrorsan Chris känner vi igen från Avengers, där han spelar Thor. De hade nästan kunnat vara tvillingar, trots att Chris är sex år äldre än Liam.

Annons

Angelina Jolie och James Haven

Angelina Jolie och James Haven
Angelina Jolie och James Haven på Oscarsgalan, 2000.

Hur lika? Med sina markerade kindben, stora ögon och fylliga läppar ser man verkligen att Angelina Jolie och James Haven är syskon. James är två år äldre än sin syster och har en karriär som skådespelare och producent.

James och Dave Franco

James och Dave Franco
James och Dave Franco på filmpremiären av The Disaster Artist, 2017.

Visste du att James och Dave Franco faktiskt har svenska rötter? Deras farmor var nämligen svensk. James är 8 år äldre än lillebrorsan Dave och syskonen har även en tredje bror, Tom, som är mellanbarnet i familjen.

Annons

Penélope och Mónica Cruz

Penélope och Mónica Cruz
Penélope och Mónica Cruz på Oscarsgalans förfest i Los Angeles, 2007.

Tro det eller ej, men Penélope och Mónica Cruz är inte enäggstvillingar. Det skiljer tre år mellan Pénelope och Mónica, som ofta misstas för att vara sin världsberömda storasyster ute på stan. Förutom skådespelerska är Mónica fotomodell och dansare.

Emma och Alex Watson

Emma och Alex Watson
Emma och Alex Watson på filmpremiären av Harry Potter och Dödsrelikerna (Del 1) 2010.

Vi hade ingen aning om att Emma Watson har en bror, som dessutom är den manliga versionen av henne själv. Alex är tre år yngre än sin storasyster och jobbar bland annat som modell och skådis.

Foto: TT

Annons