Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Alexander Skarsgård bekräftar att han blivit pappa – första orden om bebisen

21 mar, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Tuva Novotny och Alex Skarsgård
I höstas sågs Alexander Skarsgård bära runt på en bebis tillsammans med Tuva Novotny.
Nu bekräftar skådespelaren att han är pappa.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssagaBrand logo
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssaga

Under Elle-galan förra året berättade Tuva Novotny att hon var gravid med sitt andra barn.

Men mer än så ville hon inte berätta då.

– Sånt pratar inte jag om, jag är här för fashion, sade Tuva Novotny till Elle, men bekräftade att hon var gravid.

I september syntes hon senare på New Yorks gator tillsammans med Alexander Skarsgård och den nyförlösta bebisen. Hon drog runt en barnvagn medan han höll barnet i famnen och promenaden fångades på bild av paparazzifotografer.

Är Tuva Novotny och Alexander Skarsgård ett par?

Det har länge spekulerats i att Tuva Novotny och Alexander Skarsgård är ett par. Det tog fart på riktigt efter ett avsnitt av podcasten Inte din morsa när Sanna Lundell och Ann Söderlund diskuterade faktumet att ingen skrivit om att de två är ett par.

Annons

– Vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann Söderlund då.

Hon berättar vidare i avsnittet att hon pratat med Tuva Novotny under inspelningarna av Bonusfamiljen och att Novotny tycker att det är märkligt att ingen pratar om det.

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej, fortsatte Ann Söderlund.

Presenten till barnet

Varken Tuva Novotny eller Alexander Skarsgård har kommenterat deras eventuella realtionsstatus, trots att de synts ihop flera gånger.

Det har inte heller framkommit vem som är far till Tuvas barn, men i samband med att den fjärde säsongen av Succession hade premiär på Jazz at Lincoln Center i New York berättar Alexander Skarsgård att han blivit pappa.

– Tack så mycket, säger han till Entertainment tonight när han gratuleras till familjelyckan, och när reportern frågar om han tycker om att vara en far svarar han:

– Det gör jag. Jag fick också den här på röda mattan, säger han och visar upp ett gosedjur.

Foto: TT

Annons