Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Anja Pärsons och Filippa Rådins tuffa familjekamp

28 nov, 2022 
Anja Pärson och Filippa Rådin har en relation fylld av kärlek och äventyr.
Men den senaste tiden har varit tuff för Filippa, något som hon nu väljer att berätta om.
”Jag har inte riktigt veta vad jag ska skriva och säga”, inleder hon ett inlägg på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den före detta alpina världsstjärnan Anja Pärson och modestylisten Filippa Rådin har varit gifta sedan år 2014.

Se också: Anja Pärson och Filippa Rådin - parets kärlekshistoriaBrand logo
Se också: Anja Pärson och Filippa Rådin - parets kärlekshistoria

Tillsammans har makarna tre barn. Dottern Mimmi, som Filippa har från ett tidigare äktenskap, och de gemensamma sönerna Elvis och Maximilian.

Om man följer de båda profilerna på sociala medier, får man snabbt bilden av ett äventyrligt par som har väldigt roligt med varandra i vardagen.

Men den senaste tiden har varit tuff, speciellt för Filippa. Något som fick sin förklaring när hon, i helgen, berättade att hennes mamma genomgått en operation.

Anja och Filippa om relationen under omfattande husbygget

I slutet på förra året var Anja och Filippa aktuella med en egen serie på Youtube, i vilken tittarna får följa deras resa till ett klimatsmart drömhus på en havstomt i Umeå.

Annons

Inför premiären av serien delade paret med sig av hur husprojektet påverkat relationen.

– Vi har renoverat mycket tidigare, då har samarbetet funkat exemplariskt. Är det någon gång vi inte bråkar så är det när vi bygger… Men med det här projektet har det varit så gigantiskt mycket, också i och med att vi filmar det, så det har varit lite ansträngt, berättade Filippa för Femina i fjol.

Anja menade på att relationen tog stryk främst i början av projektet, under planeringsfasen, då hon själv inte kunde vara så behjälplig.

– Hon är hjärnan jag är musklerna. Du [Filippa reds. anm.] är ju fenomenal på logistik och planering. Jag har bara stått och väntat på att få bära plank. Det är väl där det har gnisslat lite, förklarade Anja vidare.

Anja Pärsons och Filippa Rådins tuffa familjekamp

Filippa har, under den senaste tiden, tagit en paus från sociala medier för att fokusera på andra saker. Under söndagen, den 27 november, bröt hon tystnaden och berättade för följarna om anledningen bakom tystnaden.

Annons

”Sitter bredvid mamma som opererades i tisdags. Själva operationen gick bra men hon har inte mått fina fisken efteråt, så vi tar myrsteg (som hon själv säger)”, skriver Filippa på Instagram under en bild på modern i en sjukhussäng.

Hon fortsätter med en stark hyllning:

Mamma, den positivaste personen jag någonsin mött, har aldrig ett ont ord att säga om någon. Stark som tusan, aktiv som få och har många järn i elden. Men som hon själv brukar säga: Det vill gärna bli bra! Så vi kör på det.”

Orsaken till operationen är fortfarande okänd, men vi hoppas givetvis att Filippas mamma, Anjas svärmor och barnens mormor återhämtar sig riktigt ordentligt!

Annons