Anna Ankas 20-åriga dotter Elli Yeager är en kopia av sin mamma – se nya bilderna

Anna Anka
Anna Ankas dotter har vuxit upp. Se dem slående likheterna mellan mor och dotter här!

Anna Anka har två barn: sonen Ethan Anka, 16, som hon har tillsammans med exmaken och artisten Paul Anka, och dottern Elli Yeager, 20, som hon har tillsammans med exmaken Louis Yeager. Idag har Annas dotter vuxit upp – och blivit en kopia av sin mamma. Se nya bilderna på Elli Yeager här!

Se också: Svenska Hollywoodfruarnas barn - 13 år efter premiären
0:54

Efter reklamen: Se också: Svenska Hollywoodfruarnas barn - 13 år efter premiären

(0:54)

Slå på ljud

Anna Anka om dottern Elli

Anna Anka fick dottern Elli tillsammans med Louis Yeager 2002, men förlorade vårdnaden om dottern i en vårdnadstvist när paret valde att gå skilda vägar, och fick inte träffa Elli på flera år. Hur Anna och Ellis relation är idag är oklart, men Anna berättade tidigare för Hänt att hon fått kontakt med sin dotter via sociala medier. Hon hyllade även sin dotter på hennes födelsedag förra året.

Niklas Strömstedt om svåra känslorna över att ha blivit farfar

”Min lilla tjej har vuxit upp. Du har blommat upp och blivit en helt otrolig kvinna. Du har allt, utseendet, talangen, drivet och själen. Jag föll för dig redan innan jag såg dig. Din första spark i magen är ett ögonblick jag kommer minnas för alltid. Jag kunde aldrig bett universum om en bättre gåva än du. Ingen kommer någonsin förstå min kärlek till dig. När allt kommer kring så är ju du den enda som vet hur mitt hjärta låter från insidan”, skrev Anna Anka i ett inlägg på Instagram.

Anna Anka och Elli Yeager med Paul Anka 2007

Anna Anka, Elli Yeager och Paul Anka 2007

Elli Yeager idag

Idag är Elli 20 år gammal, bosatt i Texas och tävlar inom ridsport.

– Mina föräldrar skilde sig när jag var väldigt liten, så hästar blev som terapi för mig. Stallet har alltid ett tryggt ställe för mig genom livet, och framförallt när det varit tufft. Hästarna är fortfarande en trygghet för mig – det handlar om tävling, men också om bandet man har till sina hästar. Speciellt Copper som jag haft ända från start, berättade Elli tidigare i en intervju med Sidelines Magazine.

Elli är också en kopia av sin mamma Anna – så här ser hon ut idag!

Foto: TT, Instagram