Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Anna Lindmarkers livsbeslut efter maken Lars Weiss bortgång

03 mar, 2022 
https://image.allas.se/image-226889?imageId=226889&width=1320&height=1320&cropw=52.04&croph=100&x=15.24&y=0
Jessica Rådne
anna lindmarker
Nyhetsankaret Anna Lindmarkers sambo gick bort i somras. Nu har hon tagit ett beslut för livet utan kärleken Lars Weiss.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
TV: Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

I juli 2021 somnade journalisten Lars Weiss in vid en ålder av 75 år. Han blev känd som grundare av TV4 Nyheterna, redaktionen dit han så småningom också rekryterade sitt livs kärlek Anna Lindmarker, 61.

– Min käre make, Lasse, som då inte var i närheten av att vara det, hade försökt locka över mig till TV4 vid starten 1990 och sedan återkommande några gånger, men jag sa nej. Jag tyckte TV4 var väldigt tramsigt. Men 1997 var jag nyskild, barnen bodde nästan uteslutande hos mig och jag behövde ha en högre lön för att försörja oss och det har jag aldrig ångrat, har Anna tidigare berättat om klivet hon till sist tog från SVT till TV4.

Annons
anna lindmarker
Anna Lindmarker och framlidne maken Lars Weiss på röda mattan 2015.

När Lars Weiss gick bort efter 20 års relation lämnades Anna, Lars bonusbarn och deras gemensamma son, som närmsta sörjande. Nu har Anna fattat ett beslut för framtiden utan Lars.

Sålt lyxiga villan på Lidingö

Det är Hänt som rapporterar att Anna Lindmarker har beslutat att göra sig av med huset i vilket hon och maken bodde ihop i drygt två decennier. Huset där Annas barn från ett tidigare äktenskap, Axel, 30, och Patrik, 28, samt Anna och Lars gemensamma son Willy, 15, vuxit upp.

Annons

Huset ligger på en knappt 3 500 kvadratmeter stor tomt i en lantlig miljö på natursköna Lidingö. Boytan där familjen levt är närmare 300 kvadratmeter stor, och rymmer tio rum. Hemmet byggdes 1922 och lades nyligen ut till försäljning för 27,5 miljoner kronor, skriver Hänt.

Öppnade upp om detaljer i hemmet

anna lindmarker
Anna Lindmarker i villan på Lidingö som nu sålts.

I november 2018 öppnade Anna och Lars upp sitt hem för ett reportage med Leva & Bo. Anna berättade om några ovanliga detaljer:

Annons

– Det är en fantastisk plats. Vi har en vikingagrav och en gammal kvarn på tomten. Den inhägnade trädgården är superbra för alla hundar, sa hon och syftade på familjehundarna Plexus och Pixie.

– Det är ett häftigt, lite ovanligt hus, som vi är glada att få låna ett tag i livet. De som byggde det hade varit i England och tyckte mycket om den engelska bungalowstilen. De har försökt försvenska stilen på den faluröda villan med blå detaljer, sa hon då.

Enligt uppgifter på bostadsmarknadssajten Booli landade slutpriset i Anna Lindmarkers försäljning på 32,4 miljoner kronor.

Källa: Hänt, Leva & Bo/Expressen

Foto: TT

Se också: 5 av de roligaste misstagen i NyhetsmorgonBrand logo
Se också: 5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon
Annons