Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Aron Andersons relation med Jasmine Takács efter Let's dance

15 jul, 2022 
Michaela Mastad
FotografCharlotte Brunzell/TT
Aron Anderson och Jasmine Takács.
Aron Anderson och Jasmine Takács blev tidigt ett av favoritparen i årets Let's dance. Men deras relation slutar inte där, dansparet har också umgåtts flitigt efter programmet och nu delar de med sig av bilder från deras senaste resa ihop.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Äventyraren Aron Anderson och hans danspartner Jasmine Takács vann svenska folkets hjärta i senaste säsongen av Let´s dance. Paret tog sig hela vägen till kvartsfinal och Aron blev snabbt en favorit hos tittarna. Dessutom var han den första rullstolsburna deltagaren som ställde upp i tävlingen.

VIDEO: Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s danceBrand logo
VIDEO: Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s dance

Aron drabbades av cancer när han var nio år gammal och sedan dess har han varit rullstolsburen. Till följd av en operation klämdes en nerv och han blev paralyserad i benen.

Men detta är inget som har hindrat äventyraren i livet och han har genomfört flera expeditioner som minst sagt kan vara krävande för en person i rullstol. Aron har bland annat bestigit berg, gjort en svensk klassiker och simmat mellan Grisslehamn och Åland.

Annons

Aron Andersons relation med Jasmine efter Let's dance

Under tävlingen blev Aron och Jasmine nära vänner och duon har tidigare berättat att de även umgås utanför dansgolvet, och har bland annat pizzakvällar tillsammans. Efter att dansduon fick lämna Let´s dance hyllade Jasmine Aron på Instagram.

Är så tacksam för varenda minut med dig i träningslokalen och på dansgolvet! Denna utmaning har varit den mest givande och roligaste utmaning jag gjort i min karriär!

Aron Andersons relation med Jasmine Takács efter Let's dance
Aron Anderson och Jasmine Takács i Let´s dance.

Bilderna visar återföreningen mellan dansduon

Nyligen bekräftade dansparet att deras vänskapliga relation fortfarande är intakt. På deras sociala medier delade båda med sig av beskedet att de skulle lämna landet tillsammans. Hela vägen till USA.

Annons

– Men Jasmine, ska jag bli proffsdansare nu?, säger Aron i en story på Instagram varpå Jasmine svarar:

– Tekniskt sett ja, för nu ska vi åka och göra dansuppdrag i USA.

– Så vi ska iväg och dansa i USA här om en vecka det ska bli så jävla kul, så häftigt! Kul att få hänga tillsammans och träna igen! säger Aron i videon.

Och att duon går all in med dansuppdraget i USA är ingen underdrift. I ett nytt Instagram-inlägg delar Aron med sig av en video när de utför två varianter av deras danser i Let´s dance.

SE OCKSÅ: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera årBrand logo
SE OCKSÅ: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera år

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons