Arvingarnas Casper Janebrink skiljer sig från hustrun Helena – egna orden

casper janebrink och helena
Casper Janebrink skiljer sig från hustrun Helena. Efter 23 år tillsammans har paret ”kommit till ett vägskäl”, skriver dansbandsstjärnan på Instagram.
TV: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden
0:41

Efter reklamen: TV: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

(0:41)

Slå på ljud

Casper Janebrink är Arvingarnas älskade frontfigur och mannen som syntes på egna ben i Så mycket bättre 2021. På senare tid har Casper skapat rubriker för sin medverkan i den utmanande realityserien Över Atlanten där kändisar ska segla i en månad på öppet hav.

Under den långa inspelningen var Caspers familj öppna med hur de saknade sin pappa och partner. Hustrun Helena sa till Hänt i början på februari att:

– En månad borta, såklart vi saknar honom massvis. Men han kommer snart, och då får vi mysa tillsammans med våra underbara barn Alice och Felix samt hundarna Rambo och Chilli såklart. Jag är så glad för min man Caspers skull, att han får uppleva detta häftiga äventyr.

Casper själv beskrev för Expressen känslorna över att vara ifrån familjen med orden:

– Jag vet ju med mig att de har det bra hemma och sen hoppas man ju att det inte händer någonting när man är borta, men känslan var att de är trygga och sköter sig själva.

Nu meddelar Casper att han och hustrun Helena begär ut skilsmässa.

Tillkännager skilsmässan på alla hjärtans dag

casper janebrink och helenas bröllop 2002

Casper och Helena Janebrink gifte sig 2002.

Beskeden kommer på självaste alla hjärtans dag. I ett inlägg på Instagram berättar Casper att han och hustrun ”kommit till ett vägskäl”.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans, därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, skriver Casper och taggar in hustrun i inlägget.

Casper Janebrink om otroheten mot Helena

Casper och Helenas kärlek är väldokumenterad. Casper har ofta tagit tillfället i akt att hylla sin livskamrat i intervjuer och tv-sammanhang. Han har även varit öppen med en otrohetsaffär som satt djupa spår i paret. I en intervju med Fördomspodden 2021 erkänner Casper att det finns tillfällen då han han har svikit sin hustru.

– Ja, jag tror nog att alla äktenskap har ups and downs så klart, sedan om det går så långt så att man är otrogen eller inte, det vet jag inte riktigt. Men visst har man kanske gjort något litet snedsteg, sa han då.

– Ja, alltså. 20 år tillsammans, det är klart att det händer något kanske. Upp och ned, så. Det är aldrig roligt att prata om egentligen, men säger man ”nej, nej, nej” det har inte hänt någonting på 20 år så tror jag att de flesta ljuger, konstaterade Casper.

Källa: Hänt, Expressen

Se också: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink
1:04

Efter reklamen: Se också: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink

(1:04)

Slå på ljud