Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Babylycka: Nour El Refai och Henrik Schyffert har fått barn

28 okt, 2019 
Redaktionen
Efter en tuff graviditet har Nour el Refai äntligen fött sitt och Henrik Schyfferts första gemensamma barn.
Hon delar med sig av den glada nyheten i ett inlägg på Instagram – och avslöjar samtidigt vad den lilla fått för namn.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Komikerna Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 51, har varit ett par sedan 2015. I somras avslöjade hon på Instagram att paret väntade sitt första gemensamma barn.

Presenterar stolt min femmånadersbula! Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning” skrev hon.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Nour El Refai skulle ha medverkat i uppsättningen av teaterpjäsen Kung Lear på Gotland under sommaren, men det tvingades hon då att hoppa av. I ett inlägg på Instagram kommenterade komikern själv avhoppet:

Annons

”Ingen är ledsnare än jag över att min medverkan i Kung Lear måste ställas in.”

Därefter har hon fortsatt att må dåligt under hela graviditeten. Hon har fått ett stort stöd från sina följare men även en hel del kommentarer gällande både henne och bebisen i magen. Till slut fick komikern nog och röt ifrån.

”Men för helvete håll käften! Jag har givetvis koll på vad jag ’får’ och inte som gravid. Det är så jävla okänsligt att tala om för en gravid kvinna att hon skadar sitt barn för att hon käkar Treo när det sista man vill på jorden är att göra något i hela världen som skadar”, skrev hon i ett nytt inlägg på Instagram.

Nour el Refai och Henrik Schyffert har fått barn

Men så äntligen, efter långa nio månader, har Nour el Refai nu äntligen fött sitt och Henrik Schyfferts barn. I ett känslofyllt inlägg på Instagram delar hon den glada nyheten, och i samma veva avslöjar hon vad den lilla fått för namn.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skriver Nour i inlägget där hon delar den glada nyheten. Hon fortsätter:

Jag har anat den när jag känt dina sparkar i magen. Att det finns nånting riktigt stort att känna som jag inte kan förbereda mig på. Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig.

Ett stort grattis till er lilla sötnos önskar vi på Hänt!

Av Stina Dahlgren, hänt.se

Foto: Instagram, TT

Annons