Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bebislycka för Bonde-Simon efter dumpningen

27 jun, 2021 
Jessica Rådne
Simon Ohlsson var med i Bonde söker fru 2018. Nu väntar han och hans fru Amanda barn.
Efter den hjärtskärande dumpningen i tv delar mjölkbonden Simon Ohlsson från Bonde söker fru med sig av en glad nyhet – han och hustrun Amanda väntar barn.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tre år har gått sedan den öländska Simon Ohlsson, 29, sökte kärleken och lyckan i Bonde söker fru på TV4. I slutvalet blev det Frida Eriksson som vann bondens hjärta, vilket snart skulle visa sig resultera i ett krossat sådant. För istället för att möta upp Simon på Arlanda och åka på sin första kärleksresa ihop, valde hon att göra sig onåbar och aldrig dyka upp.

Se också: Fem par vi minns från Bonde söker fru

5 par vi minns från Bonde söker fruBrand logo
5 par vi minns från Bonde söker fru

Nu meddelar Simon att han och hustrun Amanda, som han träffade kort därefter, väntar barn.

Visar upp babybula och ultraljudsbild

I ett bildspel på Instagram skriver bonde-Simon:

”Första året blev vi ett. Andra året blev vi man och fru. Tredje året går vi ifrån 2 till 3”.

Annons

Bilderna går i svartvitt. Den första föreställer paret, hur Simon kramar om Amanda och hennes mage bakifrån. På bild två ligger positiva gravtester, ett fotografi från ultraljud, en napp och två babyplagg med texten ”I love mom” och ”I love dad”.

Showbonden Susanna Karlsson gratulerar

Bland de många kommentarerna och lyckönskningarna syns Susanne ”Showbonden” Karlsson som var med i samma säsong av Bonde söker fru som Simon. ”HURRRA!”, skriver hon och postar en rad emojis bland annat eldflamma och hjärtögon. Susanna själv väntar barn med sin Hannes som hon träffade i programmet.

Tackade för dumpningen

I samband med Simon och Amandas bröllop 2020 passade bonden på att tacka för att det blev som det blev i Bonde söker fru. Den då så snopna dumpningen tog honom hit han är idag.

”Vill tacka att det blev som det det blev i Bonde för hade det inte hänt så hade jag inte hittat den underbaraste frun som någonsin har funnits på denna jord”, skrev han i ett inlägg med bröllopsbilder.

Beräknad födsel för parets första barn är i november 2021.

Annons