Bilder på Archie från Meghans och Harrys Sydafrikaresa

Nu har vi äntligen fått se Harrys och Meghans söte lille son, Archie. Han följde nämligen med sina stolta föräldrar på ett uppdrag i Sydafrika.

Åh så söt han är, lille Archie! Under dagen gjorde Harrys och Meghans son Archie Harrison Mountbatten-Windsor sitt första officiella framträdande i Sydafrika, under ett besök hos ärkebiskopen Desmond Tutu i Kapstaden.

Meghan, Harry och Archie besökte Desmond Tutu

Hertigparet av Sussex fick också chansen att prata med Desmond Tutus dotter Thandeka och de samtalade givetvis om ärkebiskopens arbete med bland annat apartheid. Prins Harry och Meghan fick även lära sig mer om Tutus stiftelse Leah Legacy Foundation.

Archie såg ut att trivas utmärkt i sin mammas famn och skrattade förtjust hela tiden. Den lille pojken bar ett par randiga snickarbyxor och som ni kan se på bilden var det faktiskt långa ben på plagget – inte shorts som vi är vana vid att se prins George i.

Det har varit ganska mycket smussel och hemlighetsmakeri kring Archie Harrison den senaste tiden, och många har undrat varför. Nu fick vi i alla fall se flera, nya härliga bilder på honom.

Meghan om Archie: ”Han är en gammal själ”

Den lilla familjen bjöds på te och kakor av Desmond Tutu och hans dotter Thandeka som förtjust utbrast: Han kommer att bli en kvinnornas man!

– Han är en gammal själ, sa Meghan förtjust om sin son.

Även prins Harry, den stolte fadern, kommenterade Archie som tittade in i kamerorna utan att blinka.

– Han är redan van, skämtade Harry.

På parets Instagramkonto Sussex Royal kan man också se en liten film på hur det såg ut när den lilla familjen anlände till mötet.

Många brittiska tidningar har redan börjat att fråga sig vem Archie är mest lik, mamma Meghan eller pappa Harry. Vad tycker ni?

Prins Harry och Meghan har redan skrivit en fin hälsning till ärkebiskop Desmond Tutu på sitt Instagram:

– Tack så väldigt mycket för din varma gästfrihet, Archie älskade att träffa dig!

Harry lämnar Meghan för nya uppdrag

Efter dagens uppdrag kommer sedan prins Harry att lämna sin fru och barn för flyga över till Botswana för uppdrag på egen hand. Men Meghan och Archie kommer att stanna kvar i Sydafrika. Bland annat kommer Meghan att träffa andra kvinnor genom organisationen mothers2mothers som hjälper de som drabbats av aids eller lever med hiv.

Se en film här från mötet:

Av Agneta Nisbeth/Svenskdam

Foto: TT