Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bildextra: Så såg kändisarna ut som barn

27 dec, 2019 
Malin Ny
Kollage av Keira Knightley
och Leonardo DiCaprio som barn.
Vi har hittat bilder som är tagna många år innan spotlightsen hittade superstjärnorna. Så här såg Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez, Lady Gaga och andra världskändisar ut som barn!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Rosetter i håret, tandställning och 90-talsfrisyr – kändisarna såg nästan exakt ut som vi själva gjorde som barn!

Så här såg några av världens största kändisar ut när de var små.

Se också: 11 udda kärlekspar - kändisarna som varit tillsammans

11 udda kärlekspar: Här är kändisarna som varit ihopBrand logo
11 udda kärlekspar: Här är kändisarna som varit ihop

Jennifer Aniston

“In style, then and now”, skrev Jennifer Aniston på Instagram om bilden på henne som barn ovan – och vi kan bara hålla med skådespelerskan som växte upp i New York med de skådespelande föräldrarna John Aniston och Nancy Dow.

Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta lekte med dockor och hade rosetter i håret innan hon slog igenom stort som Lady Gaga över hela världen. Artisten växte upp i New York och studerade vid den katolska flickskolan Convent of the Sacred Heart innan hon studerade musikvetenskap på Collaborative Arts Project 21 vid New York University.

Annons

Justin Timberlake

Justin Timberlake var stjärna redan som barn. För 20 år sedan roade han barn i tv-programmet The Mickey Mouse Club tillsammans med andra stjärnor som Christina Aguilera, Britney Spears och Ryan Gosling. Artisten föddes i Memphis, Tennessee, och växte upp i Shelby Forest i samma delstat.

Taylor Swift

Artisten Taylor Swift föddes 1989 i Reading i Pennsylvania, USA, och såg ut som vilket skolbarn som helst på 90-talet i rosa tröja och lila ryggsäck. Hennes musikkarriär började tidigt och endast 13 år gammal skrev hon på ett utvecklingskontrakt med Nashvilles största skivbolag.

Ryan Gosling

Ja, Oscarsnominerade skådespelaren Ryan Gosling var också med i tv-programmet The Mickey Mouse Club innan han gick över helt till skådespeleriet och fick roller i La La Land och Half Nelson. Han föddes i Ontario, Kanada, och har även en äldre syster som heter Mandi.

Annons

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio medverkade i filmer och serier redan som barn, här ovan från serien Growing pains. 1993 slog han igenom i filmen Gilbert Grape där han spelade utvecklingsstörda Arnie, men med Titanic som kom 1997 blev han namnet på allas läppar. Han växte upp i Los Angeles, i bland annat Echo Park och Los Feliz.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence föddes 1990 i Louisville, Kentucky, och när hon var 14 år bestämde hon sig för att satsa som skådespelerska och lyckades övertyga sina föräldrar att åka till New York och hitta en agent. Hon har två äldre bröder, Ben och Blaine.

Keira Knightley

Så här såg Keira Knightley ut när hon var på skolresa 1996 med sin klass från skolan Teddington School! Skådespelerskan är född 1985 i Teddington, Greater London, och hennes föräldrar, Will Knightley och Sharman MacDonald är också skådespelare och dramatiker.

Annons

Chloë Grace Moretz

Skådespelerskan Chloë Grace Moretz började som barnskådespelare och har gått på filmpremiärer sedan hon var liten – här som åttaåring! Hon slog igenom med filmen Kick-Ass och syntes senast i thrillern Greta.

Neil Patrick Harris

Skådespelaren Neil Patrick Harris slog igenom redan som 16-åring i tv-serien Dr Howser, som sändes mellan 1989 och 1993. Även på senare år har han haft stora framgångar, bland annat som playern Barney Stinson i serien How I Met Your Mother.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez växte upp i Bronx, New York, och hon är dotter till Guadalupe Rodríguez och David Lopez, båda födda i Puerto Rico. Sin första filmroll fick hon 1986, då hon var 17 år, och arbetade sedan bland annat som bakgrundsdansare innan hon huvudsakligen satsade på musiken.

Foto: TT

Annons