Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Björn Kjellman är nya Ica-Stig – Suzanne Reuter blir Ica-Stina

31 jan, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Det har spekulerats i veckor, ända sedan Loa Falkman berättade att han hänger upp den vita kavajen. Och nu är det klart!
Björn Kjellman är nya Ica-Stig, och Suzanne Reuter blir Ica-Stina.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Frågan om vem som är den nya Ica-Stig har engagerat svenska folket sedan Loa Falkman berättade att han lämnar rollen bakom sig.

Han var med i reklamfilmerna i sex år, trots att han från början bara tänkte vara med under ett års tid.

– Jag har hållit på med det här i sex år och jag känner kanske att det är dags att lämna över den här kavajen. Ut med det gamla, in med det nya skulle man kanske kunna säga, sade Loa Falkman i sin sista reklamfilm.

Skådisarna som medverkat i Ica-reklamenBrand logo
Skådisarna som medverkat i Ica-reklamen

Han tog över rollen efter att Hans Mosesson slutat efter hela 13 år som Ica-Stig. Han har också uttalat sig om den nya skådisen och var då tydlig med att det inte finns någon som slår originalet.

Annons

Veckor av spekulationer

Sedan Loa Falkmans avhopp har Ica i sina reklamfilmer släppt ledtrådar till vem det är som kommer att ersätta honom. Och de har pekat åt lite olika håll, men många har trott sig knäcka koderna. De två skådespelare som på förhand pekades ut som mest troliga var Björn Kjellman och Suzanne Reuter.

Den förstnämnda har kopplats ihop till ledtrådar som en bild på Eva och Adam, vilket skulle vara en referens till filmen Adam & Eva som Björn Kjellman spelade en av huvudrollerna i. Han dementerade dock de spekulationerna, men kallade det för ett drömgigg.

Andra trodde och tyckte att det är dags för en kvinnlig Ica-Stig. En Ica-Stina eller Mona-Ica. Suzanne Reuter blev en trolig kandidat bland annat efter att Lena Svensson nämndes i en reklamfilm. Det är ju hennes rollkaraktär i Svensson, Svensson.

Annons

De delar på den vita kavajen!

Andra namn som har nämnts är Johan Rheborg, Robert Gustafsson, Måns Zelmerlöw, Mia Skäringer och Thomas Ravelli.

Det har också spekulerats i om det kan röra sig om två olika skådespelare eftersom det på reklamskyltar sett ut som två olika personer.

Och nu är det alltså klart att det blir precis så!

Under söndagskvällen presenterades Björn Kjellman som den nya Ica-Stig, och samtidigt blev det klart att Suzanne Reuter blir Ica-Stina!

– Det är väldigt roligt att vara med om att introducera en ny karaktär i ICA-såpan, särskilt som det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, säger Suzanne Reuter i ett pressmeddelande.

Förhandsfavoriterna höll alltså!

Foto: Ica

Annons