Björn Ulvaeus nya kärlek

Björn Ulvaeus

Foto: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Björn Ulvaeus har hittat kärleken på nytt. På premiären av föreställningen ”Pippi på Cirkus” dök han upp med sin nya partner produktchefen Christina Sas.

Det var i början av året som vi möttes av beskedet att den forna Abba-medlemmen Björn Ulvaeus skulle skilja sig från sin fru Lena Ulvaeus efter 40 år som gifta. Efter att skilsmässan blev känd släppte de ett gemensamt uttalande.

VIDEO: Abba – 8 saker du kanske inte visste om popgruppen
1:21

Efter reklamen: VIDEO: Abba – 8 saker du kanske inte visste om popgruppen

(1:21)

Slå på ljud

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”.

Idag har Björn två döttrar från äktenskapet med Lena men han har också två döttrar till från ett annat äktenskap. Innan han träffade Lena Ulvaeus så var musikern gift med Abba-kollegan Agnetha Fältskog.

Björn Ulvaeus på röda mattan med sällskap

Nyligen var det dags för premiär av föreställningen Pippi på cirkus. Som Björn Ulvaeus både är exekutiv producent för och har skrivit manus till. Han ansvarar också för föreställningens sångtexter medan Abba-kollegan Benny Andersson står för musiken.

Men det var inte bara Björn som vi skymtade på röda mattan på premiären. Han hade nämligen med sig en dejt till föreställningen och paret gick leendes hand i hand på röda mattan.

Björn Ulvaeus och Lena Ulvaeus skiljer sig efter 41 år som gifta

Musikern bekräftar nya kärleken

– Det här är min partner Christina. Vi har dejtat ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, säger musikern till Hänt på premiären.

På frågan om hur länge paret har dejtat så svarar han:

– Vi har dejtat ett kort tag.

Björns nya kärlek är ingen mindre än Christina Sas som också är aktiv inom musik-branschen. Hon är produktchef på Universal music group, samma skivbolagskoncern som Abba släppte sitt nya album Voyage via i höstas.

Björn Ulvaeus och Christina Sas

Björn Ulvaeus med sin nya kärlek Christina Sas.

Foto: Fredrik Persson/TT

SE OCKSÅ: 4 enkla parterapiövningar att göra i hemmet
1:23

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 4 enkla parterapiövningar att göra i hemmet

(1:23)

Slå på ljud