Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bonde-Simon har hittat kärleken igen

10 jul, 2019 
Redaktionen
Porträtt av bonden Simon Ohlsson
Efter den dystra kärlekssagan i TV4:s Bonde söker fru har Simon Ohlsson hittat lyckan. I ett inlägg på Instagram beskriver han nu sin kärlek till flickvännen Amanda Håkansson.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Bonden Simon Ohlsson, 27, från Öland medverkade i Bonde söker fru på TV4 och föll då för brevskrivaren Frida. Men sagan fick inget lyckligt slut. När paret i sista avsnittet av tv-programmet skulle iväg på en kärlekssemester dök hon inte ens upp på Arlanda. Efter några dagar skickade hon ett sms och sa att hon tappat intresset och Simon Ohlsson blev helt förkrossad.

Programledaren Linda Lindorff kallade det ”den brutalaste dumpningen hon har varit med om i hela sitt liv”. Tillsist slutade det med att en vän fick hänga med honom utomlands och tiden efter inspelningen av programmet var tuff för tv-bonden.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

”Jag blev ju kär och så men att jag skulle bli så sviken som jag blev, hade jag inte ens önskat min värsta fiende. Det tog hårt på mig att inte ha kunnat prata om det när folk frågar hur det gick. Att bara knipa käft det var mycket jobbigt”, skriver Simon Ohlsson i ett inlägg på Instagram.

Annons

Hyllar sin flickvän Amanda Håkansson på Instagram

Men Simon Ohlsson gav inte upp jakten på att titta den rätta. Tidigare i år stod det klart att han hade hittat kärleken i Amanda Håkansson, 21. Nu hyllar han henne i ett inlägg på sin Instagram och beskriver hur lycklig han är i en lång och öppenhjärtig text.

”Nu med facit i hand så var det inte meningen att jag skulle hitta kärleken i programmet. För hade jag gjort det så hade jag aldrig hittat mitt livs största kärlek Amanda Håkansson. Vi är verkligen gjorda för varandra jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du. Du gör mig hel”.

Idag bor paret tillsammans på den ölänska bondgården och på bilderna på Instagram ser man hur flickvännen bland annat sitter i en traktor och arbetar på en åker.

”Inte trodde jag att man kunde lära någon stadstjej på få gånger hur man kör traktor och vagn och hur kor fungerar. Det måste nog bo en liten bonne i dig”, skriver han.

Simon Ohlsson verkar utifrån inlägget vara helt upp över öronen förälskad i sin Amanda Håkansson.

”Vi är verkligen gjorda för varandra, jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du. Du gör mig hel i mitt hjärta.  En dag med dig är som att sväva på ett moln. Jag älskar dig”, skriver han.

Av Alice Göransson/Hänt.se 

Foto: TT, Instagram

Annons