Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bonde söker fru-Erik Bäckman har fått sin andra son med Vilma

07 feb, 2022 
Simon Nilsson Larsson
FotografTV4
Erik Bäckman träffade sig stora kärlek efter sin medverkan i Bonde söker fru. Nu har han och Vilma Nilsson fått sitt andra barn tillsammans!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandeminBrand logo
Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin

Det har kommit en till Bonde söker fru-bebis till världen! Erik Bäckman, som var med i programmet 2016 har nämligen blivit pappa till sitt andra barn, och det var en ivrig bebis som under måndagen såg dagens ljus.

”Idag kl 10:31 föddes Melker Ted Egon Bäckman på 4190g och 52 cm. Vilma hann skrivas in och jag hann parkera bilen kl 09:50 sen valde denna gossen att ta ett språng ut i världen. Både mamma och bebis mår bra och vi hoppas på att få komma hem med det lilla knytet ikväll”, skriver bonden på Instagram och visar upp en bild på barnet.

Annons

Träffades efter programmet

Erik Bäckman träffade sin Vilma Nilsson två år efter sin medverkan i Bonde söker fru. De förlovade sig i slutet av samma år.

I augusti 2020 kom deras första barn: sonen Elmer.

”Elmer är äntligen här, 8 augusti kl 21.17. En gosse på 3874 stabila gram och 51 stadiga cm. Välkommen till familjen älskade son”, skrev den nyblivna pappan på Instagram då.

Storebrors gravidavslöjande

I september förra året delade familjen med sig av den glada nyheten att det skulle komma en till liten medlem.

Annons

”Följer Elmer receptet så får vi en till underbar liten pojk till nästa år”, skrev Erik Bäckman på Instagram då och delade en bild på sin förstfödda son son håller i ett recept för en lillebror.

Foto: TV4

Annons