Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bonde-Susanna Karlsson visar upp bilder från förlossningen – se här

12 mar, 2022 
Elin Jonsson
FotografTT/Instagram
I augusti 2021 blev Bonde-Susanna Karlsson mamma för första gången. Nu fem månader senare delar hon med sig av starka bilder från förlossningen.
I augusti 2021 blev Bonde-Susanna Karlsson mamma för första gången.
Nu fem månader senare delar hon med sig av starka bilder från förlossningen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssagaBrand logo
Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga

Året var 2018, och Susanna ”Showbonden” Karlssons, 31, föll pladask när hon mötte jämnårige snickaren Hannes Haraldsson i dejtingprogrammet Bonde söker fru.

Nu drygt tre år senare är de nyblivna föräldrar till lille sonen Tor som nu är fem månader gammal. Den lilla familjen bor på Susanna Karlssons gård i Valdemarsvik och har dessutom planer på att gifta sig. Kanske redan till sommaren 2022, säger Susanna i en exklusiv intervju med Hänt.

Bonde-Susannas bilder från förlossningen

Susanna Karlsson delar gärna med sig av nya livet som mamma på sina sociala medier, och nu visar hon upp två bilder från förlossningen med sonen Tor. Det är i samband med internationella kvinnodagen som hon känner för att peppa sina medsystrar med lite rå kvinnokraft.

Annons

Grattis till mig och alla andra superhjältar där ute (kvinnor och mammor.) Och har du inte blivit grattad idag så ta din hand och klappa dig själv på axeln, det gör jag ibland”, skriver hon intill bilden där hon ligger och föder sitt barn.

Parets svåra kamp för att få barn

Vägen till barn var inte helt enkel för paret. Både Susanna och Hannes har varit öppna med sin kamp för att bli föräldrar. Efter många försök blev Susanna blev gravid 2019, och drabbades av ett missfall i vecka 12.

”Vi såg så mycket fram emot v 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det. Det fanns nått i magen men det växte inte längre”, skrev hon i ett inlägg på Instagram där hon berättade om missfallet.

Bonde-Susannas tips för att undvika kroppshetsen

Väl under graviditetens gång kunde den som ville följa Susanna Karlssons gravidresa i hennes Gravid vecka för vecka som hon visat upp på sin Youtube-kanal. Och i höstas valde hon att publicera sitt sista videoinlägg, i vilket hon delade med sig av värdefulla gravidtips hon själv önskat hon fått innan sin graviditet.

Annons

– Det finns den här hetsen om att komma i sina gamla kläder. Och jag skulle vilja ge tips till alla er som kanske är där nu och känner en stress i att komma igång att träna och packa ihop gravidkläderna, sa hon strax innan hon presenterade sina tre bästa tips för att undvika denna kroppshets efter en graviditet, och förlossning.

Första tipset var att man inte ska stressa, andra att man mer än gärna kan fortsätta använda sina gravidkläder när bebin är ute och tredje tipset var att rensa ut garderoben på alla kläder som inte längre passar.

Foto: TT/Instagram

Annons