Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bonde-Susanna om att lämna bort sonen Tor: ”Ett stort steg”

15 apr, 2022 
Simon Nilsson Larsson
FotografTT
Att släppa ifrån sig sitt barn är en svår sak för många föräldrar.
Nu berättar Susanna ”Showbonden” Karlsson om sin upplevelse.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var för fyra år sedan som Susanna Karlsson träffade sin stora kärlek Hannes Haraldsson i TV4-programmet Bonde söker fru.

I augusti förra året blev de föräldrar till en liten grabb som fick namnet Tor. I en intervju med Hänt berättar ”Showbonden” att det finns planer på att de ska gifta sig, kanske redan till sommaren.

Se också: 5 Bonde söker fru-bebisar som fötts genom årenBrand logo
Se också: 5 Bonde söker fru-bebisar som fötts genom åren

”Lyckan är total”

Nu berättar Susanne Karlsson har hon lämnat bort sonen Tor, och att det faktiskt känns helt okej.

”Är så glad över att kunna känna ett lugn i att lämna Tor i trygga famnar. Det är ett stort steg för nya mammor tror jag. Ge förtroende, känna förtroende, våga testa, våga känna osäkerheten och helt enkelt våga lita på! En kompis, släkting eller ibland kanske även sin partner”, skriver hon på Instagram.

”Min syster och jag har ju samma röst och kroppsspråk så det är klart Tor trivs hos henne och även om hon bor i Malmö så känns det som om dom får träffas varje dag (via FaceTime), men nu är hon här IRL och lyckan är total hos Tor”, tillägger Susanne Karlsson.

Annons

Susannas panik över att lämna Tor själv med Hannes

”Showbonden” har tidigare berättat att det varit jobbigt för henne att låta partnern vara själv med Tor. Det uppdagades bland annat när hon skulle på dansträning.

”Hannes gick med vagnen under tiden och det gick supertoppenbra, tills vi skulle åka hem och något slags ’jagvillinteåkabilnujagvillliggaisängenutbrott’ kom! Men det är väll helt förståeligt då danslektionen börjar mitt i Tors nattning!”, berättade hon på Instagram och förklarade att Tor nästa gång kommer att få stanna hemma med sin pappa istället.

Däremot känner hon en stress över att ge hela ansvaret till pappa Hannes.

”Men jag har såklart tänkt ’träna’ på att jag är borta den här tiden några gånger innan Hannes får hela ansvaret själv genom att lossas att jag är borta med att typ sitter i köket i 2h! Nån mer än jag som varit/är såhär med sitt barn eller är jag fullständigt galen?”

Foto: TT

Annons