Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bonde-Susanna om att skaffa hundvalp fem månader efter förlossningen

20 jan, 2022 
Saga Pettersson
Susanna Karlsson var med i Bonde söker fru 2018.
För fem månader sedan blev Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson från Bonde söker fru föräldrar åt sonen Tor. Nu har familjen fått ännu ett tillskott, hundvalpen Lia. Och livet med valp och bebis är minst sagt utmanande.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Susanna Karlsson fann sin stora kärlek Hannes Haraldsson under sin medverkan i Bonde söker fru. Susanna var bonden som sökte kärlek, och brevskrivaren Hannes blev den sista killen kvar på gården. Efter programmet har relationen gått som på räls, och under hösten förra året välkomnade familjen ett nytt litet liv.

Se också: 3 oförglömliga ögonblick i Bonde söker fru

3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fruBrand logo
3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fru

Sonen Tor har hunnit bli fem månader

”Helt overkligt, Tor är här”, så lät det är sonen Tor föddes, som nu har hunnit bli fem månader gammal. Och hemma på gården är det inte bara roddandet med en liten bebis som tar upp de nyblivna föräldrarnas tid. Lagom till jul berättade Susanna att hunden Indie skulle få en lillasyster, med andra ord skulle en liten valp flytta in hos Susanna och Hannes.

”Indie fick en lillasyster i julklapp”, skrev Susanna på Instagram när hon berättade att de skulle bli Kelipe-ägare.

Annons

Utmaningarna med hundvalp och bebis

Nu har valpen Lia flyttat in, och som vi vet är det inte helt enkelt att uppfostra en valp. Många säger att det är precis som att ta hand om en mänsklig bebis, vilket Susanna nu skriver under på – och undrar om hon tagit sig för mycket vatten över huvudet.

”Har jag satt mig i skiten? Jag ska inte ljuga och säga att livet blev enklare med en ny liten hundbäbis när min människobäbis just blivit 5 månader! Och ni var rätt många som ifrågasatte varför jag ens satt mig själv i situationen!”, skriver hon i ett Instagram-inlägg.

Det finns en anledning bakom att Susanna och Hannes välkomnat en valp till familjen, trots att tajmingen inte var helt hundra.

Annons

”Förstår att ni undrar. Men det är inte vilken valp som helst det här. Det är min vän Linn (Hannes väns blivande fru) som tagit valpar på sin fina duktiga kelpie Hia. Och jag hade frågat långt innan det var bestämt om det skulle tas valpar på henne, för jag förälskade mig i Hia och vallrasen kelpie. Så jag sa att om det någon gång blir valpar för Hia så vill jag ha en! Och nu blev det valpar, så det va bara att inse att det kommer bli en tuff period nu med mycket kiss och bajs och uppfostran”, skriver hon och påpekar att det kommer att vara värt allt slit.

Annons