Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bondeparet Susanna och Hannes väntar sitt andra barn

12 jan, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Bondeparet Susanna och Hannes väntar sitt andra barn
Susanna Karlssons och Hannes Haraldssons familj växer. ”Showbonden” är nämligen gravid med sitt andra barn – och i sommar är det dags!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det har gått fem år sedan Susanna ”Showbonden” Karlsson, 32, och brevskrivaren Hannes Haraldsson, 31, fann varandra i Bonde söker fru.

5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom årenBrand logo
5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom åren

Sedan dess har det hänt mycket i deras liv och de lever än i dag ihop. För ett och ett halvt år sedan fick de sitt första barn, sonen Tor. Strax därpå flyttade också en ny hundvalp in på gården, något som blev lite jobbigare än vad familjen hade räknat med.

“Har jag satt mig i skiten? Jag ska inte ljuga och säga att livet blev enklare med en ny liten hundbäbis när min människobäbis just blivit 5 månader! Och ni var rätt många som ifrågasatte varför jag ens satt mig själv i situationen!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Lindorffs lycka över barnbeskedet

Nu kommer familjen att utökas ytterligare.

“Så skönt att få berätta för er. Vi ska bli 4 i juli”, berättar Susanna Karlsson på Instagram och visar upp en bild från ultraljudet.

Showbonden gratuleras av många, bland andra programledaren Linda Lindorff, 50.

“Åh vilken lycka! Helt fantastiskt. Tänk så bra allt blev. Kärlek till hela fina familjen – jag är så lycklig för er skull”, skriver hon.

Bröllopsplanerna – sonens roll

Bondeparet är förlovade sedan 2019, men själva bröllopet har varit tvunget att skjutas upp. Bland annat på grund av coronapandemin.

Men snart kan det bli av. Förra året berättade Susanna Karlsson nämligen för Hänt att de önskar gifta sig under sommaren 2023.

Annons

“Vi vet att vi ska vara på Hannes gamla släktgård i Smålands skogar! Superfint ställe som vi bara längtar efter att få planera den stora dagen för! Det ska fixas lite golv i logen och vigseln kommer säkert bli utomhus med en liten önskan om dragspel eller fiolspel till! Allt känns så rätt nu när Tor är här och förhoppningsvis kommer han gå med ringarna fram till oss”, skrev hon till nöjessajten då.

Om det nya barnbeskedet gör att de får skjuta ytterligare på bröllopet är inte klart än.

Foto: TT, Instagram

Annons