Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Bonde–Susanna inför sonens förskolestart: ”Kan inte vara den enda”

18 aug, 2022 
Michaela Mastad
Fotografinstagram,tt
Susanna Karlsson
Det var förra sommaren som Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson välkomnade sitt första barn till världen. Nu delar Susanna med sig av känslorna kring en ny milstople för sonen – nämligen förskolan.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var 2018 som Susanna Karlsson träffade sin stora kärlek i programmet Bonde Söker Fru. I slutet av programmet valde hon brevskrivaren Hannes Haraldsson och efter programavslut blomstrade kärleken för paret. I dag lever de tillsammans på Susannas gård i Valdemarsvik och förra sommaren fick de en efterlängtad tillökning till familjen, sonen Tor. Nu öppnar Susanna upp om ett nytt steg för sonen och familjen – nämligen att Tor ska börja förskolan.

Se också: Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssagaBrand logo
Se också: Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga

Bonde söker fru-paret om kampen att bli gravida

Paret har tidigare pratat om kampen att bli gravida. Susanna drabbades tidigare av en så kallad missed abortion, en typ av fördröjt missfall där barnet inte växte i magen. I slutet av förra året släpptes ett specialavsnitt av Bonde söker fru där programledaren Linda Lindorff besökte Susanna och Hannes. I avsnittet berättade Susanna om motgångarna.

Annons

– Det är ju inte första gången jag pratar om det. För mig känns det inte längre jobbigt att prata om det, men varje gång jag gör det så får man ju mycket reaktioner. Många som tycker det är modigt att jag tar upp och pratar om det och belyser det. Det påminner en varje gång om att det är så mycket tabu att prata om det. Folk känner att det är ett svårt ämne. Det är så tråkigt, säger Susanna.

Men förra sommaren så kunde paret äntligen välkomna deras efterlängtade son till världen – lilla Tor. På Instagram delade Susanna med sig av parets lycka.

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Nya milstolpen i sonens liv

Nu ett år senare efter Tors ankomst delar Susanna med sig av en ny milstolpe i sonens liv. Nämligen att han ska börja förskolan – något som Susanna längtar efter. På Instagram öppnar hon upp om känslorna kring förskolestarten.

Annons

”Jag kan väl inte va den enda mamman som längtar efter att barnet ska börja förskolan? Känns nästan som en sån där sak man inte vågar säga? Som att jag inte skulle vilja umgås med mitt barn eller ta hand om honom. Om jag inte skulle gråta vid inskolningen så är jag en dålig mamma och älskar inte mitt barn? Jag vet ju, så jag är inte orolig över vad ni ska tycka om mig”

Hon fortsätter sitt inlägg med att det känns lite tabu att längta till inskolningen och att det enda hon ser och läser är folk som bävar inför den nya fasen.

”Men jag räknar ner dagarna nu.Och hade Tor kunnat hade han nog också räknat ner”, avslutar hon sitt inlägg med.

Foto: TT, Instagram

Annons