Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Camilla Läckberg bjuder på sig själv – lägger ut skolfoton och "pinsamma" bilder från förr

04 feb, 2022 
Lukas Ernryd
Till vänster, författaren Camilla Läckberg i Amsterdam inför en boklansering, till höger, ett skolfoto på Camilla Läckberg som liten.
Den bästsäljande författaren Camilla Läckberg har gått igenom sina gamla bilder – som hon nu bjussar sina följare på. I gömmorna finns både skolfoton och raffiga ögonblick från en möhippa.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Camilla Läckberg är aktuell i en andra säsong av realityserien Svenska powerkvinnor som har premiär den 8 februari i TV3. Dessutom skriver hon på den tredje och sista delen i serien om Vincent och Mina tillsammans med Henrik Fexues.

Första boken Vincent finns redan ute, den andra Mina släpps den 28 april och avslutningen Mirage arbetar författarduon för fullt med.

Se också: Camilla Läckbergs stilresa genom årenBrand logo
Se också: Camilla Läckbergs stilresa genom åren

Den senaste tiden har Camilla Läckberg även ägnat sig åt att digitalisera gamla bilder. Den 2 februari bjöd hon på en kavalkad av fotografier från tiden då hon var en liten flicka i hemorten Fjällbacka.

Annons

Nedan kan du bläddra genom fem skolfoton som hon samlat i ett inlägg på Instagram.

Camilla Läckberg dansar pole dance

Men det stannade inte där. Camilla Läckberg utlovade mer nostalgi i sociala medier. Så blev det också. Redan dagen efter kom det två nya bilder – denna gång av en helt annan kaliber. Det var nämligen från författarens möhippa inför bröllopet med sin andra make, Martin Melin. Paret gifte sig 2010 och skilde sig 2014.

Bilderna visar att hon dansar pole dance i dels polis-utstyrsel, dels i djävulskläder.

Annons

Så här skriver hon:

"Ok dags för nåt pinsamt att bjussa på ur arkivet också…. Möhippa bröllop nummer två… Jag skulle tydligen testa pole dancing och stylades av mitt möhippegäng… Kan väl säga som så att ingen av de här outfitsen finns i garderoben…(Men shiiit vad poledancing var svårt!!!! Jag såg nog mer ut som en flodhäst som försökte klättra på en såpad flaggstång…)"

Hennes följare tyckte dock inte alls att hon såg oglamorös ut. Tvärtom. Hon hyllades också för att ha vågat gått utanför den berömda boxen.

En följare skrev: "Köper inte vare sig flodhäst-liknelsen, eller att detta skulle vara en pinsam bild. Du är skitsnygg, om än i oanständiga kläder och du vet det".

Hennes make sedan 2017, Simon Sköld, kommenterade bilderna med tre fest-emojis. Med andra ord en tydlig hint om uppskattning till sin fru.

Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga
Annons