Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Camilla Läckberg i lugg – visar nya frisyren

09 mar, 2022 
Saga Pettersson
Camilla Läckberg i lugg – visar nya frisyren
Snart går familjen Läckberg/Skölds flyttlass till nya villan Enskede. Och mitt i flyttkaoset passade Camilla Läckberg på att skaffa sig en ny frisyr!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: Camilla Läckbergs stilresa genom årenBrand logo
TV: Camilla Läckbergs stilresa genom åren

Efter ett par år i en etagelägenhet på Södermalm beslutade Camilla Läckberg och Simon Sköld att familjen skulle flytta till Enskede. På Instagram visade makarna upp huset som ska bli deras nästa hem – och förvirrade samtidigt flera.

Eftersom att vi i många månader fått följa parets renovering av huset i Tyresö som de kallar för Villa Lumos som de la vantarna på 2020, så undrade då flera om de inte skulle bli någon inflytt i villan.

Simon Sköld om nya husköpet

Det var även en del som undrade om flytten från Södermalm handlade om en skilsmässa – något det inte gjorde, förklarade Simon på Instagram.

Annons

”Då kan vi äntligen berätta att vi kommer flytta tillbaka till Enskede. Blivit kontaktad av journalister som frågat om de stämmer att vi ska skilja oss. Inte ens bemödat de med ett svar, men nej, vi ska flytta vilket känns som den vanligaste anledningen till att sälja. Detta blir ett enklare liv för oss, barnen, närmare till Lumos, barnens pappor, mina föräldrar, mamma Stina osv osv!”, förklarade Simon i inlägget.

Paret har tidigare bott i Enskede, men flyttade därifrån 2017. Och fem år senare är de alltså snart tillbaka. Anledningen till att de inte flyttar in i Villa Lumos på Tyresö på heltid är för att det ligger för långt bort för att få vardagens alla familjebestyr att gå ihop.

Annons

”Många frågar om Lumos. Självklart skulle vi vilja bo där heltid, men logistiken för de skulle bli för omständigt i vardagen. Därav kom valet att sälja lägenheten och flytta tillbaka till Enskede. Närmare och smidigare för alla och de gör de lättare att vara mer på Lumos där vi kommer att hamna på heltid i framtiden som de ser ut”, har Simon Sköld förklarat på Instagram.

Och snart går flyttlasset!

Camilla Läckberg i ny frisyr

Mitt i flyttkaoset har Camilla Läckberg varit hos frisören och skaffat sig en ny frisyr. I ett inlägg på Instagram visar hon nu upp det nya, och klär nu i lugg!

”Lite hårmagi hos frisören igår. Nu idag skriva, skriva, skriva, skriva, och packa, packa, packa, packa… (Nästa vecka går flyttlasset till Enskede)”, skriver Camilla Läckberg.

Foto: TT, Instagram

Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga
Annons