Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Camilla Läckberg om osäkerheten kring kroppen efter Simons yrkesval

22 feb, 2022 
Jessica Rådne
Fotograftt
simon sköld och camilla läckberg
Camilla Läckberg är öppen med sin viktkamp. Nu berättar hon om hur maken Simon Skölds atletiska fysik och jobb har påverkat hennes hjärnspöken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Camilla Läckberg, 47, och Simon Sköld, 34, träffades första gången 2013. Simon extraknäckte som entrévärd på Camillas 10-årsjubileum som författare. Han var barbröstad, inoljad, och poserade med deckarförfattaren på mingelbilderna.

På bloggen Stjärnfamiljen har Camilla tidigare beskrivit känslan efter det första mötet:

– Han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ja men honom kan ju vara trevligt att titta på...

camilla läckberg och simon sköld på event 2013
Första bilden på Camilla Läckberg och Simon Sköld ihop. Han jobbar som entrévärd på hennes event.

Vid tillfället var Camilla trebarnsmor med två skilsmässor i ryggen. När hon och Simon gifte sig 2017 funderade Camilla länge och väl kring hans val, rapporterar Expressen nu och hänvisar till Camillas citat i tv-serien Svenska Powerkvinnor.

Annons

Ifrågasatte Simon Skölds attraktion

Camilla berättar att hon redan från start kände att hon inte nådde upp till Simons nivå vad gäller kroppen. Simon som är före detta MMA-proffs har under hela relationen varit vältränad och hållit sin kost i schack. Camilla å andra sidan har kämpat med vikt och stressätande. Hon berättar i Svenska Powerkvinnor på Viaplay om sitt behov av att tidigt adressera den upplevda obalansen för Simon.

– När jag träffade Simon så krockade mina ”issues” med Simon som ju är väldigt atletiskt, väldigt vältränad. Och jag hade väldigt stora osäkerheter kring det. Men jag tog faktiskt upp det med honom, säger hon.

Camilla ifrågasatte varför Simon ville vara med en ”40-årig trebarnsmorsa” när han lik väl hade kunnat träffa en vältränad 25-åring. Hon berättar om hans lugnande ord:

– Så sa han: ”Men om jag hade velat vara ihop med en 25-årig fitnesstjej så hade jag väl varit det? Men jag vill vara ihop med dig”. Och det kom så från hjärtat, det svaret, att det har jag alltid burit med mig, säger Camilla.

Annons

Stödet från maken i viktkampen

Camilla har tidigare berättat om hur Simon stöttar henne i viktkampen. När hon i fjol medverkade i Renées brygga på TV4, sa Camilla att:

– Jag har gått upp mycket i vikt här senaste året. Det är stresskilon, jag är en stressätare.

– Jag vet ju att jag kan få hjälp av Simon när jag vill. Och jag vet ju att han inte tittar annorlunda på mig vad vågen än säger. Det hjälper ju enormt såklart. Men det är ju egentligen inte hans jobb.

bonusfamiljen läckberg/sköld
Simon Sköld och Camilla Läckberg på event med Camillas barn Meja, Charlie och Wille.

Camilla och Simon är föräldrar till dottern Polly, 5. De lever i en bonusfamilj med Camillas tre barn från två tidigare äktenskap. Camilla har även egna bonusbarn från ex-relationerna som hon håller kontakten med.

Foto: TT

Källa: Expressen

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons