Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Camilla Läckberg visar upp Wille och Pollys fina relation

08 mar, 2022 
Simon Nilsson Larsson
FotografTT
Camilla Läckberg.
Det skiljer runt 15 år mellan Camilla Läckberg äldsta och yngsta barn, Wille och Polly.
Och relationen syskonen emellan är fin.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: Camilla Läckbergs stilresa genom årenBrand logo
TV: Camilla Läckbergs stilresa genom åren

Camilla Läckberg är en av Sveriges mest framgångsrika författare och har miljontals sålda böcker världen över. Men det är inte allt! Hon är också mamma till fyra barn.

Den äldsta sonen Wille, 19 år, fick hon tillsammans med Micke Eriksson, som hon var ihop med tills 2006. Från det förhållande kom också dottern Meja.

Läckbergs kärlekssaga med Sköld

När Camilla Läckberg och Micke Eriksson gjorde slut gick hon senare vidare och fann kärleken i tv-polisen och Expedition Robinson-vinnaren Martin Melin. De gifte sig 2010 och kom sedermera att bryta upp 2014. Under den tiden hann de få ett barn, sonen Charlie som fyllt 12 år.

En tid efter uppbrottet med Martin Melin hittade deckardrottningen sin stora kärlek i MMA-fightern Simon Sköld. De träffades när hon firade 10 år som författare, och han var då entrévärd.

Annons

– Han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ja men honom kan ju vara trevligt att titta på..., har hon tidigare berättat.

De gifte sig 2017, och då hade de redan fått dottern Polly som snart fyller 6 år.

Fina relationen mellan Wille och Polly

I ett inlägg på Instagram visar Camilla Läckberg upp den fina relationen som äldsta sonen och yngsta dottern har till varandra.

”Så fort han är hemma tappar hon intresset för alla oss andra. Och inte alls oförtjänt. Han har gått med henne till parken, kollat Scooby Doo med henne, handlat lördagsgodis, lekt kurragömma, och lär henne nu Minecraft”, skriver Läckberg till en bild där syskonen hänger tillsammans i soffan och avslutar:

”Wille. Underbar, älskad storebror”.

Paret Läckberg Sköld får ofta frågan om de planerar att skaffa fler barn ihop, men de har alltid varit tydliga med att det inte är aktuellt.

”Får ofta frågan om vi ska ha flera kids, supermysigt att låna som jag fick göra idag på brunchen en stund, men kan ärligt med handen på hjärtat säga att vi har så de räcker. Älskar våra kids men fler blir de inte, vi måste ju ha tid för de vi redan har. Blir en del med alla bonusbarnen”, har Simon Sköld bland annat svarat på Instagram när frågan dök upp.

Foto: TT

Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga
Annons