Camilla Läckbergs knep för att hålla humöret uppe i coronavirustider

Författaren Camilla Läckberg.

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Efter att ha kritiserats på sin Instagram, bestämde sig deckardrottningen Camilla Läckberg för att berätta hur hon gör för att hålla humöret och stämningen uppe i de osäkra tiderna.

Tvingades ställa in dotterns födelsedagsfirande

En märkbart upprörd Camilla Läckberg delade en bild på sin dotter Polly, som i dagarna skulle ha firat sin fjärde födelsedag med pyjamasparty med vännerna från förskolan och kalas med vänner och familj, och berättade att de på grund av coronaviruset varit tvungna att ställa in.

Camilla Läckberg skriver att hon förstår att det är väldigt små problem i jämförelse med vad många andra människor och familjer går igenom just nu – men att det likväl krossar ett mamma- och pappahjärta att behöva göra sin lilla dotter så besviken.

Coronavirus: Här är kreativa lösningarna som ger hopp

Trots besvikelsen lovar hon att föräldrarna fortfarande kommer att göra sitt bästa för att fira som man kan på onsdag, den 1 april, när dottern fyller år.

Så här håller Läckberg stämningen på topp trots coronaviruset

Efter att ha fått en negativ kommentar på ett tidigare inlägg angående att hon ville se mer glitter, glamour och dans i vardagen under coronatider så valde deckardrottningen att utveckla sina känslor.

Hon menar att man kan få drömma om att återfå vardagen och glamouren, även i tider av stor oro som vi lever i just nu. Och hennes knep för att hålla drömmen vid liv är så enkel och så genial.

I inlägget delar hon en bild på ett par rosa skor hon köpt precis innan coronaviruset spridits globalt och försatt världen i chock. Camilla Läckbergs metod för att hålla humöret på topp är helt enkelt att låta skorna stå framme, som en påminnelse om att hålla drömmar om fest och vardag vid liv även i dessa speciella tider.

Författaren betonar också att hon självklart i första hand drömmer om trygghet, hälsa och ekonomisk stabilitet – men drömmen om de chockrosa klackskorna får inte heller dö.

"Jag vill iaf drömma om båda" skriver hon i inlägget.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: