Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Camilla Läckbergs relation med bonusdottern Fanny efter skilsmässan

08 feb, 2022 
Elin Jonsson
Camilla Läckberg om relationen till bonusdottern
Trots skilsmässan med Martin Melin har Camilla Läckberg och bonusdottern Fanny än idag en väldigt fin relation, berättar författarinnan nu.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
TV: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Mellan åren 2010 och 2014 var Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg, 47, gift med tv-polisen Martin Melin, 54. När det begav sig var de ett väl omskrivet kändispar och de dök upp på celebra events titt som tätt. Men 2013 började det knaka i fogarna och skilsmässan blev ett faktum året efter. Under relationen hann de med att skapa sig ett litet kärleksbarn – sonen Charlie Melin som blir tolv år i år.

Innan relationen med Martin Melin fick Camilla Läckberg också barnen Wille, 20, och Meja Eriksson, 17, tillsammans med exmaken Micke Eriksson. Och Martin Melin hade i sin tur barnen Fanny, 18, och Felix Melin, 14, från sitt tidigare äktenskap.

Annons
camilla läckberg och barnen 2020.
Simon Sköld och Camilla Läckberg med barnen Meja, Charlie och Wille under förhandsvisningen av Camilla Läckbergs Lyckoviken, 2020.

Camilla Läckberg om relationen till bonusdottern

Tre år efter skilsmässan från Robinson-vinnaren Martin Melin fann Camilla Läckberg kärleken i MMA-proffset Simon Sköld, 34, och de numera äkta makarna har idag den den femåriga dottern Polly tillsammans. Men trots att åren gått och nya band har knutits gör Camilla Läckberg klart att relationen med sina bonusbarn från relationen med Martin Melin är fortsatt god. I programmet Svenska Powerkvinnor berättar hon närmare om den fina relationen med äldsta bonusdottern Fanny.

Annons
camilla med barn och bonusbarn 2014.
Camilla Läckberg med dottern Meja, sonen Charlie och Martin Melins dotter Fanny på premiären av Frost i Stockholm, 2014.

– Min och Fannys relation är väldigt, väldigt bra! Det har den varit ända från början, vi klickade väldigt tidigt, säger Camilla Läckberg som mötte Fanny för första gången när hon var fyra år.

– Vi har alltid gillar varandra, fortsätter Camilla Läckberg i TV3-programmet.

Camilla Läckberg hyllar Martin Melins dotter

När Martin Melins dotter Fanny Melin gick och fyllde 18 i fjol kunde man ännu mer ana den fina relationen mellan Camilla och bonusdottern. För på sina sociala medier hyllade Läckberg Fanny till skyarna.

Annons

”Idag fyller hon 18 år! Min kloka, roliga, underbara, vackra bonusdotter Fanny! Så tacksam jag fått behålla henne i mitt liv, och hennes mamma och jag har enats om att jag har viss procentandel i henne.”

”Hon har funnits i mitt liv sedan hon var fyra år gammal och vi har gillat varann sen första början. Älskar dig Fanny, grattade hon och avslutade inlägget med hashtaggen Stjärnfamilj.

Foto: TT/Instagram

Se också: Camilla Läckbergs stilresa genom årenBrand logo
Se också: Camilla Läckbergs stilresa genom åren
Annons